Életmód

Melyik színt választod? Sokat elárul jelenlegi hangulatodról

A színek befolyásolják hangulatunkat, érzéseinket, lelkivilágunkat.

Vannak színek, amelyek természetünkhöz közelebb állnak, amelyeket szeretünk, és vannak, amelyeket elutasítunk. Hangulatunktól, élethelyzetünktől, átélt élményeinktől függően is változhat az a szín, amelyet éppen a legszívesebben látunk magunk körül.

Ez a színteszt megmutatja, hogy jelenleg milyen hangulatban vagy, milyen gondolatok foglalkoztatnak. Válaszd ki azt a színt, amelyik most a legkedvesebb számodra!

Színteszt. Forrás: Naturalap Caféblog

Olvasd el, miről árulkodik az a szín, amit kiválasztottál!

Sárga

Nyíltságot, örömöt, optimizmust jelez. Vágy a boldogságra, vidámságra, nevetésre, a korlátoktól mentes szabad viselkedésre, felszabadultságérzésre, intellektuális élményekre. Jelenleg szellemileg frissnek érzed magad, kíváncsi vagy, vidám, érdeklődő, tanulásra kész.

Piros

Melegséget, aktivitást, dinamizmust jelent. Életerőt, bátorságot, nagy erőbedobást, vitális vágyakat, győzelemre irányuló akaratot mutat. Erősnek és magabiztosnak érzed magad, ám ügyelj arra, hogy ne légy türelmetlen, meggondolatlan!

Zöld

A bizalom, remény, a hit, az újrakezdés színe. A fejlődés, megújulás, határozottság, önbizalom igényét mutatja. A kölcsönös bizalmon és szereteten alapuló kapcsolat vágyát fejezi ki. Úgy érzed, bármit megtehetsz, nyitottak a lehetőségek, képesnek érzed magad a fejlődésre, megújulásra.

(iStock)

Ha a többi szín jelentésére is kíváncsi vagy, kattints a Naturalap Caféblog posztjára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top