Horoszkóp

Ilyen színben ragyog az aurád a horoszkóp szerint

Az aura színét befolyásolhatja az, ahogyan éppen érzed magad, amilyen az aktuális hangulatod, ezért akár percről percre is változhat a színe. A horoszkóp szerint minden csillagjegynek egyedi színű az aurája. Amikor a személyiséged pozitív tulajdonságait hangsúlyozod, amikor igazán jól érzed magad a bőrödben, pozitív energiákat sugárzol, az aurád pedig csodás színben ragyog. Milyen színű alapvetően a tiéd? A csillagjegyednél megtalálod a választ. Most már tudod, nem véletlenül vonzódsz ehhez a színhez.

A Kos (március 21. – április 20.)

kos csillagjegy aura horoszkópA tüzes és fáradhatatlan Kos aurájának színe fényes, élénkvörös, amely nagyon pontosan írja le a legfőbb jellemvonásait. Ez a szín a szenvedélyt, a szexualitást, az agressziót, a versenyszellemet, az erős akaratot szimbolizálja. Ezek a tulajdonságok pedig mind megtalálhatók a Kos csillagjegyben.

A Bika (április 21. – május 20.)

bika csillagjegy aura horoszkópA természetkedvelő, érzéki Bika aurája milyen más színben is pompázhatna, ha nem az erdők pazarul zöld színében. A zöld a lélek gyógyítóinak színe is. A Bika két lábbal, stabilan áll a földön, erős benne a biztonság iránti vágy. Nem véletlenül kedvelik őt olyan sokan, hiszen a ragyogó zöld színű aura erősen vonzza a többi embert.

Az Ikrek (május 21. – június 21.)

ikrek csillagjegy aura horoszkópA kíváncsi, érdeklődő és élénk Ikrek különlegesen fényes sárga aurája a legboldogabb, legvidámabb szín valamennyi közül. Úgy ragyog, akár a nap, nem véletlen, hogy optimista, pozitív életszemlélet, játékosság jellemzi őt. A belső gyermekkel való kapcsolatot is a sárga szimbolizálja. Az Ikrek nagyon szereti az életet, tudatosan keresi az örömöket.

A Rák (június 22. – július 22.)

rák csillagjegy aura horoszkópA romantikus és családközpontú Rák aurája rózsaszínben ragyog. Ez a szín a szerelmesek színe is. Ő is szinte folyamatosan szerelmes, nagyon gondoskodó és odaadó partner, a szeretet, a megértés, az empátia különösen fontos a számára. Érzékenységgel fordul mindenki máshoz is. 

csillagjegyek horoszkóp aura

Ilyen színekben ragyog a csillagjegyek aurája (Thinkstockphotos)

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

oroszlán csillagjegy aura horoszkópAz Oroszlán nem véletlenül szeret ragyogni, tündökölni. Valójában az ő oroszlánenergiája uralja a világot. Bolygója a Nap, aurája pedig a lemenő napfény bámulatosan izgalmas vöröses narancs színű árnyalata. Ő az, aki egészséges önbizalommal rendelkezik, tudja, mit és hogyan akar az életében elérni, megvalósítani.

A Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

szűz csillagjegy aura horoszkópA kifejezetten intelligens és kreatív Szűz aurája a különlegesen szép királykékben ragyog. Ez a szín komolysággal, visszafogottsággal, az élethez való racionális hozzáállással látja el őt. Segíti abban is, hogy a vágyait tisztán és őszintén fejezhesse ki a körülötte élők felé.

A Mérleg (szeptember 24. – október 22.)

mérleg csillagjegy aura horoszkópA harmóniára és szépségre törekvő Mérleg aurája csodaszép színben pompázik. A kékeszöld vagy türkiz szín a gondoskodásra ösztönzi őt. Figyelmes, segítőkész a környezetében élőkkel, diplomatikus és elfogulatlan minden helyzetben. Könnyedén látja át a vitás helyzeteket, mindenkor a megoldásra, a békére törekszik.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió csillagjegy aura horoszkópA sejtelmes és misztikus Skorpió aurájának színe pontosan ilyen. Az indigó megfejthetetlen, mégis nagyon vonzó szín. Ez a különleges színű aura mély érzelmeket, erős intuíciót, bölcsességet, érzékenységet kölcsönöz a csillagjegynek, és abban is segíti, hogy a valóságot, a meztelen igazságot lássa.

horoszkóp aura színek csillagjegyek

Aurád színe akár percenként is változhat (Thinkstockphotos)

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas csillagjegy aura horoszkópA szabad és tiszta lelkű Nyilas aurája fényes aranysárga színben ragyog. És ő az, aki sosem fél az újdonságtól, sőt kifejezetten elé megy, a kihívások éltetik. Akár egy virág, folyamatosan bontja a szirmait, nyílik meg. Kreatív és nagyon optimista típus, az életerő, a mélyen gyökerező magabiztosság, a kielégíthetetlen kíváncsiság jellemzi őt.

A Bak (december 22. – január 20.)

bak csillagjegy aura horoszkópA határozott és céltudatos Bak valódi stratéga is egyben. Mélyvörös aura jellemzi őt, amelynek köszönheti az erejét, az ellenálló és koncentrálóképességét. Nagyon leleményes, találékony csillagjegy, aki szó szerint megél a jég hátán is. Rettenthetetlen, kitartó és rendkívül szívós típus.

A Vízöntő (január 21. – február 19.)

vízöntő csillagjegy aura horoszkópA Vízöntő a leginkább előrelátó, jövőbe tekintő csillagjegy valamennyi közül. Az sem véletlen, hogy az ő aurája gyógyít a leghatékonyabban. A ragyogó zöld színben pompázó aurával szinte hegyeket képes megmozgatni, bármit elérhet, amit csak szeretne. Ő az a csillagjegy, aki előbb gondol a többiekre, mint saját magára.

A Halak (február 20. – március 20.)

halak csillagjegy aura horoszkópA különleges intuícióval megáldott Halak aurája is nagyon különleges. Violaszínű, mely erős és intenzív érzelmekre és álmodozó típusra utal. Nagyon erős a Halak fantáziája, a képzelőereje. Médiumi tehetséggel rendelkezik, előre megérezheti a jövő történéseit. Művészi vénával áldotta meg a sorsa, különleges víziókat is láthat.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top