Horoszkóp

Miért imádják a fekete színt ezek a csillagjegyek?

Négy csillagjegy, akik el sem tudják képzelni más színben az életüket. Pedig a fekete igazából nem is szín, de kit érdekel, ha rajtuk van kedvenc éjfekete ruhájuk.

Nyilvánvaló, hogy a Skorpió, a Nyilas, a Bak és a Vízöntő kedveli a legjobban, ha tetőtől talpig feketében lehet. Érdekes módon ezek a csillagjegyek élig leginkább világukat halloween estéjétől kezdve, és élvezik a sötétség idejét egészen kora tavaszig. Véletlen lenne? Cseppet sem az.

Ősszel elengedjük a fényt, a nap elhalványul, és az egész világ sötétebb tónusokba borul. Ez a négy jegy születése pillanatától fogva árnyékokkal van körülvéve, és a fekete szín táplálja a lelküket. Aki nem hiszi, nézzen a szekrényükbe.

nő

Fotó: Pixabay

Skorpió: a legsötétebb lélek csakis a legsötétebb színt viselheti

Senkit nem lep meg, hogy a Skorpió legjobban a fekete szín komor ragyogását kedveli. Az uralkodó bolygója a Plútó, az Alvilág Istene. Uralkodó háza a nyolcadik ház, amely a halál és újjászületés szimbóluma az asztrológiában. Nincs is több kérdésünk.

A Skorpiót vonzza a sötét. Amitől mások rettegnek, őt még jobban izgatja, nincs számára elég ijesztő dolog, sem tabu. Bármilyen vadnak mutatja magát, a fekete szín mégis azt jelképezi, hogy elfogad mindent, ami másoknak taszító lehet. 

Nyilas: a fekete arról szól, hogy igazából teszel a világra

A Nyilas az asztrológia filozófusa. Végtelen tudásszomja mellett a sötétség határozza meg jellemét. Nincs még egy szín, ami úgy passzol a személyiségéhez, mint a fekete. És igen jól is mutat benne.

Az elmélkedés segít a Nyilasnak, hogy kevesebbet aggódjon és többet élvezzen az életből. Kalandozás, a szabályok  semmibe vétele, vad élmények hajszolása jellemzi őt. Egyértelmű, hogy melyik szín fejezi ki legjobban, hogy a Skorpió magasról tesz mindenkire és mindenre.

Bak: senki ne húzzon ujjat vele, ha feketét visel

A Bak az összes csillagjegy főnöke. Tekintélyt parancsoló megjelenése elég ahhoz, hogy feljebbvalói alárendeltjének érezzék magukat. Uralkodó bolygója a Szaturnusz, a büntetés és karma bolygója. A fekete pedig tökéletesen passzol a fenyítéshez.

A Bak nem kér meg senkit, mert mindenkit utasít. Mindenki más rosszul csinál mindent, ő pedig jobban tudja. Mások hibái kiábrándítóak számára, és ezt a lelki állapotot kizárólag feketébe öltözve tudja kifejezni.

Vízöntő: számára a fekete a szivárvány legszebb színe

Nincs még egy ilyen furcsa és különleges csillagjegy, mint a Vízöntő. Az Uránusz uralkodik felette, a kiszámíthatatlanság és forradalmi eszmék bolygója. A fekete szín jól megy radikális életszemléletéhez és lázadó jelleméhez.

Kiáll mások elé és másokért, de nem akar egy rendszerbe sem illeszkedni. Imádja sokkolni az embereket különcségével. Tisztában van vele, hogy valójában ő egy nyers, csiszolatlan gyémánt.

(via EliteDaily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top