Horoszkóp

Ezek a színek tökéletesen illenek a csillagjegyekhez

Mindenkinek megvan a kedvenc stílusa, a kedvenc ruhadarabja, s persze a kedvenc a színe. S bár a csillagjegyek sokfélék, egyvalami mégis összeköti őket: a hozzájuk leginkább illő színösszeállítás. Így nem marad észrevétlenül a tűz jegyek hevessége, a víz jegyűek érzelmessége, a föld jegyűek kitartása és a levegő jegyek intellektusa.

Kos

kedvenc színek horoszkóp kos csillagjegyA Kos tűz jegy, ami egyet jelent a szenvedéllyel, az önbizalommal és az odaadással. Így nem meglepő, hogy a piros szín illik hozzád a leginkább. Azonnal tudod, mit akarsz, s addig nem nyugszol, amíg meg nem szerzed. A piros szín tehát egyfajta harci színed is, ha még kevés bézzsel vagy krémszínnel variálod, egyszerűen nem tudsz hibázni.

Bika

kedvenc színek horoszkóp bika csillagjegyA Bika akkor nyugodt, ha természetes, földszínek veszik körbe. Stabilitás és komolyság jellemez téged, kézben tartod az életedet, időt szánsz olyan dolgokra, amit valóban szeretsz. Ezen tulajdonságaidat a fűzöld fejezi ki a legtalálóbban. Ha más színnel szeretnéd megfűszerezni, akkor a rágógumi-rózsaszínnel érdemes próbálkoznod.

Ikrek

kedvenc színek horoszkóp ikrek csillagjegyAz Ikrek kíváncsi, beszédes és vidám természetű, s egy csöppet talán gyerekes is. A sárga szín segít kitűnni a tömegből, s egyúttal a kreativitásodra, a lendületességedre és a bátorságodra is utal. A sárga szín viseléséhez pedig nem kis bátorság kell, igaz? A világoszöld is remekül illik hozzád, hiszen ez a nyugodtabb, gyengédebb oldaladat jelöli. A két szín megfelelő kombinálása nem mindenkinek sikerül, ám nálad kivételt jelent.

színek csillagjegyek horoszkóp

Ezek a színek illenek a leginkább a csillagjegyekhez (iStockphoto)

Rák

kedvenc színek horoszkóp rák csillagjegyA Rák uralkodó bolygója a Hold, így nem meglepő, ha ezüst vagy a fehér különböző tónusai állnak a legközelebb hozzád. Érzékeny lélek vagy, aki legszívesebben ki sem bújna a páncéljából, ám belülről nagyon is gondoskodó, hűséges és megbízható vagy. A Hold színe bölcsességet és ártatlanságot takar, s egy kis kék árnyalattal együtt tökéletesen kifejez téged.

Oroszlán

kedvenc színek horoszkóp oroszlán csillagjegyAz Oroszlán ragyogásra született, mindened a reflektorfény, s mindenből a legjobbat akarod. Imádod a luxust, az elegáns holmikat, szeretsz olyan élénk színekbe burkolózni, mint az arany vagy a padlizsán. Biztos lehetsz benne, ezeket a színeket mindenki észre veszi rajtad. Az arany és a padlizsán az erőt és energiát jelképezi, ám a benned rejlő kedvesség és nagylelkűség is kiolvasható belőlük.

Szűz

kedvenc színek horoszkóp szűz csillagjegyA Szűz az a csillagjegy, aki csak ritkán fejezi ki az érzéseit. A legapróbb részletekig elemzed a dolgokat, számodra csak a tökéletesség az elfogadható. A sötétzöld utal a komoly oldaladra, ám egyúttal megmutatja, mennyire fontos számodra a siker és az előrelépést. A barna a másik szín, amelyik igazán illik a személyiségedhez.

Mérleg

kedvenc színek horoszkóp mérleg csillagjegyA levegő jegyű Mérleg rendkívül kommunikatív és intelligens típus, s egyúttal kedves és nyugodt. Ha teheted, mindenkor kerülöd a konfliktusokat, s mindent megteszel, hogy a felmerülő problémákat békésen rendezd. A pasztellrózsaszín, vagy a krémszín egy kis feketével megbolondítva a hozzád leginkább illő harmonikus színpárosítás.

Skorpió

kedvenc színek horoszkóp skorpió csillagjegyAmikor a Skorpió színe kerül terítékre, nincs vita, nála egyértelműen a feketére esik a választás. Az érzelmeid, amelyek bármikor vulkánkitörést okozhatnak, s titokzatos személyiséged csak az olyan sötét színekkel fejezhető ki, mint a fekete, a lila vagy a rozsdabarna. Ezekkel a színpárosításokkal a világ tudtára adhatod a benned rejlő erőt, szenvedélyt és bonyolult személyiségedet.

Nyilas

kedvenc színek horoszkóp nyilas csillagjegyA Nyilas optimista és merész csillagjegy. Tele vagy energiával, s a narancs árnyalataiban, mint a sáfrány vagy a vöröses narancs mutatsz a legjobban. A lelkesedés és az izgalom mellett a filozofikus kérdések sem hagynak téged hidegen, így csekély világoskékkel vagy bíborral bolondítva az előzőket, tökéletesen kifejezheted vidám természetedet.

színek csillagjegyek horoszkóp

Melyik színpárosítás a kedvenced? (iStockphoto)

Bak

kedvenc színek horoszkóp bak csillagjegyA Bak ambiciózus és komoly csillagjegy. Kis időnek el kell telnie, mire felengedsz mások előtt. A föld szürke színében remekül mutatsz, amit kevés tengerkékkel vagy elefántcsont-színnel kombinálva tökéletes lesz az összhang. Ezekkel a csodás színekkel biztosan felhívod magadra mások figyelmét.

Vízöntő

kedvenc színek horoszkóp vízöntő csillagjegyVízöntő jegyűként kiszámíthatatlan vagy, bármit is csinálsz, s ez az öltözködésedre is vonatkozik. Nemcsak egyféle stílust kedvelsz, így környezeted az évek során már hozzászokhatott, hogy valamit folyton változtatsz. A csillagjegyedet leginkább az ég színe, a világoskék fejezi ki. Ezüsttel, orgona-lilával kombinálva modern, egyedi hangulatot varázsolhatsz magadnak.

Halak

kedvenc színek horoszkóp halak csillagjegyÉrzelmes lelkedhez érzelgős színek illenek, az élénk színek Halak jegyűként nálad szóba sem jöhetnek, hiszen azok nincsenek összhangban a nyugodt természeteddel. A lágy vattacukor színárnyalatokra, mint a rózsaszín, a viola vagy a kék, mindenki felkapja a fejét körülötted, nem mellesleg bámulatosan kifejezi gyengéd, álmodozó oldalad.

(via culture astrology)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top