Horoszkóp

Milyen színű az aurád? A horoszkópból kiderülnek az izgalmas részletek

Mindenkit különleges energiamező, az aura ölel körül. Milyen színű az aurád? Ez valójában a hangulatodtól is függ. De alapvetően különleges és csoda szép. A horoszkópból mindenre fény derül.

Az aura a testet körülölelő energiamező, melyet valójában mindenki képes érzékelni, függetlenül attól, hogy fizikailag látja vagy sem. Az aura színe meglepően pontos információt árul a csillagjegyekről. A színnek fontos jelentése van, többek között az aktuális lelki-testi panaszokról, a lélek állapotáról tanúskodik. Az aura színe a hét fő csakra színével azonos. S valójában a csakrák működtetik az aurarétegek közötti energiaáramlást is.

Ha kíváncsi vagy, vajon milyen az aurád színe, s mi mindent árul el rólad, a személyiségedről, a lelkiállapotodról, olvasd el a csillagjegyednél leírt választ.

Élénkpiros a Kos aura színe

A Kos heves természetéről, a kalandok iránt szenvedélyéről ismert, így nem meglepő, hogy aurája színe élénk piros. A piros az agresszióval, az erős akarattal, a versenyszellemmel, a céltudatossággal, a magabiztossággal köthető össze, de ez a szenvedély, a szexualitás színe is.

A természetes zöld a Bika aura színe

A természetkedvelő Bika aurája színe a természethez, az erdőkhöz hasonlóan csodálatosan szép zöld. Érzéki lélek, aki egyúttal különleges gyógyító is. A zöld a gyógyítás színe, nem véletlenül képes rá, hogy a legjobbat hozza ki a többiekből. Mindenkor két lábbal, stabilan áll a földön, megbízható, kitartó, biztonságra törekszik, nem mellesleg nagyon konok típus.

Világos sárga az Ikrek aurájának színe

Az Ikrek optimizmusát, játékosságát és megbízhatóságát jelzi az igazán vibráló és vidám sárga szín. Gyermeki nyitottsága és kíváncsisága idősebb korában sem veszik ki belőle, miközben lelkesedéssel szívja magába az őt körülölelő világot.

Minden csillagjegynek más színű az aurája (fotó: Pixabay)

Rózsaszín a Rák aura színe

A Rák valójában imád szerelmes lenni. Nem véletlen, hogy aurája rózsaszín, ami a ragaszkodást, a feltétel nélküli szeretetet, a romantikát szimbolizálja. Együtt érző, empatikus és nagyon udvarias természetét aurája színe tökéletesen kifejezi.

Vöröses narancssárga az Oroszlán aura színe

A vöröses narancssárga, avagy a Nap színe az Oroszlánhoz tökéletesen illik. Ő a világ uralkodója, aki önbizalomban nem szenved hiányt. Büszke és elszánt csillagjegy, ezért aurája színe nagyszerűen passzol törtető, mindenkit lehagyni igyekvő természetéhez.

Királykék a Szűz aura színe

A kivételes szellemi képességű Szűz aurája színe a királykék, amely a komolysággal, az élethez való gyakorlatias és racionális hozzáállással, valamint a kommunikációs készséggel köthető össze. A Szűz szívesen osztja meg bölcs gondolatait, miközben a mellébeszélés, a felszínesség távol áll tőle.

Különleges szín ölel körbe mindenkit (fotó: Pixabay)

Kékeszöld a Mérleg aura színe

A Mérleg odavan a szép és esztétikus dolgokért. Ennek megfelelően aurája színének is különlegesnek és igézőnek kell lennie. A türkiz, avagy kékeszöld a kék és a zöld szín közötti harmóniát jelzi, melyre mindennél jobban törekszik az életében. Diplomatikus és békés csillagjegy, aki örömmel törődik a hozzá legközelebb állókkal.

Indigókék a Skorpió aurájának színe

A Skorpióról leginkább az ösztönös, szenvedélyes és titokzatos viselkedést említik meg. Aurája színe az indigókék, ami az igazságra való törekvését is kifejezi. Az indigó ugyanakkor csábító szín is, amely érzelmességet éppúgy takar, mint bölcsességet.

Világos narancssárga a Nyilas aura színe

A Nyilas kalandvágyó és vad természete leginkább a világos narancssárgához passzol, amely a kreatív oldalát, optimista életszemléletét, magabiztosságát mutatja. Óriási kitartása van, a céljait rendre eléri, miközben folyamatosan új élmények után kutat.

Nagyon sok mindent elárul a csillagjegyekről aurájuk színe (fotó: Pixabay)

Sötétvörös a Bak aura színe

A szívós, fegyelmezett és rendkívüli akaraterővel megáldott Bak aurája sötétvörös szint áraszt. Mérhetetlenül céltudatos, ambiciózus és ötletes csillagjegy, s aurája színében benne van az az erő, amely a legnehezebb akadályokon is átsegíti őt.

Világos zöld a Vízöntő aura színe

A Bikához hasonlóan a Vízöntő aurája is zöld, de az övé ragyogóan fényes. A csillagjegyek között a Vízöntőé a legnagyobb gyógyító erő, s ő az, aki örömmel áll a többiek rendelkezésére, támogatja, segíti a környezetét. S ha bárki kedélyállapotán javítani kell, ő ott van az elsők között.

Ibolyakék a Halak aurájának színe

Ösztönösen cselekszik, szárnyal a fantáziája, bámulatos művészi érzéke van. A Halak legfőbb ismertető jegyei kétségtelenül ezek. De az ibolyakék az álmodozást, a valóságtól való elrugaszkodást is szimbolizálja, ahogyan az empátiát, a megértést, az intuíciót is.

(the minds journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top