Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy belelát a többiek lelkébe

Ezek a csillagjegy valójában született médiumok. Elképesztő, ahogyan belelátnak a többiek lelkébe. Pontosan tudják, mit és hogyan éreznek a körülöttük élők. Előttük nem lehetnek titkaid. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból megtudhatod a legfontosabb részleteket.

A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek különleges pszichikus képességgel rendelkeznek. Talán nem is tudnak róla, mennyire másként érzékelik a környezetük rezdüléseit, mint általában a többiek. Érzékenységüknek, finom belső radarjuknak köszönhetően valósággal belelátnak a többiek lelkébe. Nem mellesleg előre láthatják, megálmodhatják a jövőt. Erősen vonzódnak a misztikához, a gyógyításhoz, az ezotériához, különleges energiájuknak köszönhetően spirituális tanácsadóknak születtek. Ők tényleg valódi médiumok. Érdemes meghallgatni a javaslataikat, a véleményüket.

A Rák bámulatosan érzékeny

A Rák egészen különleges, már-már varázslatos energiákkal rendelkezik. Talán nincs is tudatában, de a csillagjegyek között neki van a legerősebb médiumi képessége. Nem véletlenül, hiszen ő a legérzékenyebb. Nagyon könnyen ráhangolódik másokra, éppen ezért könnyedén leolvassa a többiek érzéseit. Nem kell neki semmit sem mondani, ránézésre tudja, látja, hogyan érzi magát a másik ember. Ugyanakkor pontosan ebből az érzékenységből adódóan őt is nagyon erősen befolyásolhatja a környezete. Hajlamos ugyanis átvenni a környezetében élők hangulatát, ezért is lehet annyira változékony és kiszámíthatatlan.

Ezek a csillagjegyek valódi médiumok (iStock)

A Szűz is született médium

A Szűz nem csupán kapcsolódik a természethez, ő valójában maga a föld, a Földanya. Szellemileg, lelkileg erősen kötődik és könnyedén kapcsolódik a környezetéhez. Figyelmét a legapróbb részletek sem kerülik el, ezért pillanatok alatt meglátja, leolvassa a lényeget. Olyasmit is érzékel, ami a többieknek csöppet sem tűnik egyértelműnek. Könnyedén teremt kapcsolatot a növényekkel, állatokkal, szó szerint is érzékeli az energiájukat. A Rákhoz hasonlóan kitűnőek a megérzései, melyekre az esetek többségében hallgat is. Ez a csillagjegy az univerzum energiáit is képes manifesztálni.

A Skorpió vonzódik a misztikához

A Skorpió mély, sötét és misztikus. A Rákhoz hasonlóan ő is vizes csillagjegy, nem véletlenül annyira érzékeny típus. Elképesztően erős a lelki energiája, néha bizony hajlamos lehet manipulálni is a környezetében élőket. Tudja, mit akar, és rendre el is éri azt a többieknél. Őt az intuíciója sosem csapja be, de a jövőbe is képes belelátni. Az is igaz, hogy bizalmatlansága okán rendkívüli képességeit inkább elrejti, talán csak azok sejtenek valamit, akik igazán közel állnak a szívéhez. Rá is erősen hatnak a külvilág energiái, hajlamos lehet a depresszióra is. Médiumi képességei idővel bontakoznak ki, ekkor már előre megérzi a történéseket, de a szellemi és a földi világ között is képes közvetíteni.

A Halak álmodozó

Harmadik vizes jegyként a Halak is rendkívül érzékeny típus. Viszont az esetek többségében valójában fogalma sincs, milyen csodálatra méltó és egyedi képességekkel rendelkezik. Az álmok világa az otthona, és biztosan sokkal többet álmodozik, mint az állatöv bármelyik más tagja. Képes rá, hogy egészen mélyre szálljon önmagában, és persze ugyanígy a többiek lelkében is, hogy megértse a világot. Ő a legspirituálisabb csillagjegy, született gyógyító. Problémát épp az okoz neki, hogy túlzottan is erősen érez, ő is nagyon könnyen átveszi mások problémáit, fájdalmát. Nagyszerű gyógyító válhat belőle, de ehhez először meg kell erősítenie a lelkét.

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top