Horoszkóp

Ez az, amiben hihetetlenül intelligensek a csillagjegyek

Milyen intelligencia jellemző rád a leginkább? Mi az, amiben kitűnsz a többi csillagjegy közül? A horoszkóp nagyon izgalmas választ ad a kérdésekre. Érdemes fényezni a lelked egy picit...

Valójában nagyon sokféle intelligencia létezik. Néhány csillagjegy például zseniálisan old meg bármilyen elméleti, matematikai feladatot, ugyanakkor a mindennapi élethelyzetekben már csöppet sem boldogul annyira könnyen. Másokat kifejezetten dörzsöltnek tartanak, akik a föld hátán is megélned, de könnyen lehet, az élet mélyebb kérdései, vagy az érzelmek őket nem különösebben izgatják. Született intelligenciádról a horoszkóp ugyanakkor nagyon sok mindent elárulhat. Nos, milyen típusú az intelligenciád? Mennyire vagy intelligens csillagjegy? 

A Kos intelligenciája

A Kos intelligenciája intuitív és ösztönös, ezért ő az esetek többségében előre látja az összes lehetséges eredményt, ami az adott élethelyzetből kihozható. Nem mellesleg sosem fél kockáztatni a siker érdekében, bátran megteszi a céljához vezető lépéseket. Az is biztos, hogy neki mindenkor helyén van az esze.

A Bika intelligenciája

A Bika intelligenciája nagyon különleges, hiszen az elsősorban a mozdulataiban jelenik meg. Bámulatosan tudja ugyanis összehangolni a gondolatait a mozgásával. S általában nagyon esztétikus a mozgása, remek a mozgáskultúrája. Ezért lehetséges, hogy könnyen és gyorsan tanulja meg a bonyolultabb tánckoreográfiákat is.

Az Ikrek intelligenciája

Mivel az Ikrek lételeme a kommunikáció, nem meglepő, hogy intelligenciája elsősorban a gondolkodással, a beszélt nyelvvel kapcsolatos. Ösztönösen használja minden helyzetben a lehető legjobb szavakat, így nemcsak remekül fejezi ki magát, de nagyszerű előadó, akinek a véleményében, a logikájában sem lehet hibát találni.

A Rák intelligenciája

A Rák intelligenciája leginkább az önismeretben nyilvánul meg. Sokat tesz a személyisége, a lelki fejlődése érdekében, tisztában van a képességeivel, nem mellesleg őszintén mondja el a gondolatait, az érzéseit, és persze a jövőbeni vágyait is. Nagy fokú empátia jellemzi, ezért az érzelmi intelligenciája is magasnak mondható.

Az Oroszlán intelligenciája

Az Oroszlán egyik legnagyobb erénye kétség kívül a kreativitása. Intelligenciája pontosan ebben az alkotó folyamatban mutatkozik meg a legerőteljesebben. Amikor úgy dönt, bármilyen helyzethez, emberhez képes alkalmazkodni, nagyszerű ötleteit meg is tudja valósítani. Kreativitása, az önkifejezése határtalan.

A Szűz intelligenciája

A Szűz rendkívül logikusan gondolkozik, s intelligenciája is leginkább ebben nyilvánul meg. Logikai gondolatmenetébe nem lehet hibát találni, minden érvét bizonyítékokkal támasztja alá. A legapróbb részletet is észreveszi, s pontosan illeszti össze a teljes képet. Remek a memóriája, tudását pedig folyamatosan fejleszti.

A horoszkópból kiderül, milyen született intelligenciával rendelkeznek a csillagjegyek (fotó: Getty)

A Mérleg intelligenciája

A Mérleg intelligenciája leginkább zenei vonatkozású. Nagyszerű a belső hallása, született tehetség, aki képes szó szerint is belelátni a zenébe. Kifinomult érzelmi világának köszönhetően minden apró hangot, dallamot a lelkében érzékel, s persze tökéletesen érti zene nyelvét, a zeneszerző eredeti szándékát.

A Skorpió intelligenciája

A Skorpió remek megfigyelő, őt már csupán ezért sem lehet átverni. Intelligenciájának, elképesztő megérzéseinek köszönhetően pillanatok alatt átlát a szitán, zsigerből érzi, amikor valakinek nem egyenesek a szándékai. Született nyomozó, aki az apró részletekből illeszti össze a kirakóst.

A Nyilas intelligenciája

A Nyilas intelligenciája is nagyon különleges és egyedi. Filozofikus alkat, aki imád az élet nagy kérdésein gondolkodni. Szívesen elmélkedik halálról, örökkévalóságról, túlvilágról, az emberi létezés legfontosabb céljairól, de a különböző kulturális szokások is nagyon érdeklik.

A Bak intelligenciája

A Bak problémamegoldó képessége rendkívüli, intelligenciája nem véletlenül leginkább gyakorlatias jellegű. Bármit képes a helyére tenni a munkahelyi feladatoktól és problémáktól kezdve a nyugodt, stabil anyagi biztonságig. Előtte valójában nem léteznek akadályok, mert mindig megtalálja a lehető legjobb megoldást.

A Vízöntő intelligenciája

A Vízöntő bámulatosan képes tájékozódni, intelligenciája térbeli látásmódra utal, olyan mintha „beépített navigációval” élne. Ami neki ujjgyakorlat, a többi csillagjegynek maga a labirintus. Ő bármikor képes fejben átforgatni, végigkövetni, teljes egészében kibogozni egy-egy átláthatatlannak tűnő képet. S persze nagyszerűen olvas térképet is.

A Halak intelligenciája

A Halak intelligenciája elsősorban természettudományos jellegű, birtokában van a képesség, hogy megértse még a mások számára szemmel láthatatlan világot is. A természet számára nyitott könyv, s ő könnyedén olvas a sorok között. Olyasmit is érzékel, amit a többiek képtelenek.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top