Horoszkóp

Ezért a tulajdonságukért lehet igazán csodálni a csillagjegyeket

Minden csillagjegynek van legalább egy olyan tulajdonsága, amiért csodálják őt a többiek. Nagyon motiváló és inspiráló ez a személyiségjegy. Vajon mi a te erősséged? A horoszkópból minden részletre fény derül.

A horoszkóp szerint ez az a csodálatra méltó és nagyszerű tulajdonság, amivel a leginkább inspirálod a többi csillagjegyet. Vajon mi az erősséged? Mi a legkülönlegesebb benned? Miért szeretnek téged a legjobban a többiek? Máris mindenre fény derül. Legyél büszke magadra!

Kos

A Kos nagyon céltudatos. Mindig megvalósítja az elhatározását, soha nem adja fel, amit elhatároz magának. S éppen ezzel a tulajdonságával inspirálja a többieket. Mindig talál magának új lehetőségeket. Nagyon tiszták és egyértelműek a szándékai.

Bika

A Bika a legmegbízhatóbb, leglojálisabb, legnagyszerűbb barát. S pontosan ezért a tulajdonságáért szeretik őt nagyon sokan. Az is biztos, mindenben támogatja és segíti a barátait, ő az első, aki a rendelkezésükre áll, s a végsőkig kitart mellettük. 

Ikrek

Az Ikrek a legvidámabb csillagjegyek közé tartozik. Imádja a társaságot, s biztosan mindig jó kedvre deríti a többieket. Rá mindig lehet számítani, spontán és rugalmas, az egyszerűséget, a könnyedséget keresi az életében. S pontosan ezért az életszemléletért kedvelik őt a többiek.

Rák

A Rák nagyon erős benyomást hagy a többiekben. Kisugárzásával, természetességével nagyon könnyen magára hívja a figyelmet. Az is biztos, hogy aki a párja lehet, szenvedélyben, érzelmekben, szeretetben sosem szenved hiányt. Ez az ő legnagyobb erőssége.

Oroszlán

Az Oroszlán nagyon népszerű típus, és nem véletlenül. Számos okot lehetne felsorolni, hogy miért annyira szerethető csillagjegy. Őszinte és egyenes, nem mellesleg hihetetlenül nagylelkű, és tele van szeretettel, tűzzel, életkedvvel.

Szűz

A Szűz minden részletre ügyel. S épp ez a tulajdonsága a legnagyobb erőssége is, hiszen neki az is szemet szúr, ami fölött mások figyelme könnyedén elsiklik. A barátai nagyon hálásak a különleges látásmódjáért, az okos javaslataiért. S ezért valóban szerethető és inspiráló.

Íme a csillagjegyek leginkább csodálatra méltó tulajdonsága

Íme a csillagjegyek leginkább csodálatra méltó tulajdonsága (fotó: Getty)

Mérleg

A Mérleg imádni való barát. Őt bármikor fel lehet hívni, ha barátai társaságra vágynak. Nyitott a kalandokra, az újdonságokra, szereti a mókát, a vidámságot. Vele mindig nagyon izgalmas a közös időtöltés. S ezért kedvelik őt a barátai olyan nagyon.

Skorpió

A Skorpió kifejezetten őrült csillagjegy. Persze a szó pozitív vonatkozásában. De erről a különleges tulajdonságáról csak a hozzá legközelebb álló barátok ismerhetik. Emellett kifejezetten lojális, és elképesztően tud titkot tartani. Nem mellesleg mindig meglátja a problémák okát, és segít a megoldásban is. 

Nyilas

A Nyilas imád új dolgokat felfedezni. Nagyon kíváncsi típus, aki mindenről tudni szeretne. Az unalmat és az egyedüllétet nagyon nem szereti, de a baráti társasággal annál jobban érzi magát. Az is biztos, mellett sosem egyhangú az élet.

Bak

A Bak meglepően önzetlen típus. Nem mellesleg mindig betartja az ígéreteit, megbízható és kitartó csillagjegy. Nemcsak a párkapcsolatában, a barátokkal, a munkatársakkal is kedves és figyelmes. Céltudatossága, elhivatottsága pedig valóban csodálatra méltó.

Vízöntő

A Vízöntő imádja az újdonságokat. S pontosan ez a tulajdonsága a leginspirálóbb, hiszen nagyon sokan épp a változásoktól rettegnek a legjobban. Nyitott és bátor, szívesen próbálja ki magát mindenféle új tevékenységben.

Halak

A Halak az egyik legérzelmesebb csillagjegy. És ő soha nem is rejtegeti az érzéseit. Megbízható, és bármilyen áldozatot vállal a barátai, a szerettei kedvéért. Nagyon sokan szeretik őt, mert mindig van valamilyen szívhez szóló javaslat a tarsolyában.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top