Horoszkóp

Ezek a Disney-hercegnők lehetnének a csillagjegyek

Szereted a Disney rajzfilmeket? És a Disney-hercegnőket? A horoszkóp szerint minden csillagjegyhez illik egy-egy hercegnő. Vajon te melyik bőrébe bújhatnál? Íme az izgalmas részletek.
Ez a Disney-hercegnő lehetnél a horoszkóp szerint

A Disney mesék népszerűbbek, mint valaha. S nagy örömünkre egyre több rajzfilmet készítenek az alkotók. A Disney-hercegnők okosak, szépek, valódi egyéniségek, s habitusukban, a személyiségükben legalább annyira különböznek egymástól, mint a csillagjegyek. Melyik Disney-hercegnő bőrébe, ruhájába bújhatnál? A horoszkópból kiderülnek a részletek. Íme! 

A Kos Jázmin hercegnő lehetne

Kos jegyűként nagyon barátságos és segítőkész vagy, határozottan állsz a véleményed mellett. Nem véletlenül bújhatnál Jázmin hercegnő csodaszép ruhájába, hiszen hozzád hasonlóan ő is nagyon szenvedélyesen képviseli az álláspontját. Nem mellesleg becsapni sem lehet téged, gyorsan átlátsz a hamisságon, ahogyan Jázmin is könnyedén rájött, hogy Aladdin nem hercegnek született.

A Bika Hamupipőke bőrébe bújhatna

Bika jegyűként pontosan olyan végtelen nyugalom lakozik benned, mint Hamupipőkében. Vállalod a szerepedet, a feladatokat, sosem panaszkodsz, fegyelmezetten és nagyon szorgalmasan teszed a dolgodat. Kifejezetten jószívű és megbízható típus vagy, akire mindenkor és mindenben lehet számítani. Kétségtelen, hogy a gyönyörű üvegcipő a te kecses lábadra illik, ahogyan a legszebb báli ruha is.

Az Ikrek Anasztázia hercegnő lehetne

Ikrek jegyűként egyik pillanatban még ez a véleményed, a másikban meg talán egészen másként gondolkozol ugyanarról a dologról. Anasztázia hercegnő ebben tökéletesen hasonlít rád, hiszen ő is nagyon nehezen dönti el, mit szeretne valójában. A szerelme Dimitrivel pontosan olyan, amilyet valószínűleg te is számtalanszor elképzeltél magadnak: tele van izgalommal, veszéllyel és persze érzelmekkel…

A Rák Tiana hercegnő bőrébe bújhatna

Rák jegyűként nagyon gondoskodó típus vagy. Tiana hercegnő tökéletesen hasonlít rád, egyrészt rendkívül makacs, másrészt nagyon odaadó és elkötelezett típus. Finom és érzékeny természeted ellenére az érzéseidet nem fojtod magadba, könnyedén kimutatod és kimondod. A problémák ugyanakkor nem riasztanak el, ahogyan Tianát sem, A hercegnő és a béka című mesefilmben.

Az Oroszlán Meg hercegnő lehetne

Oroszlán jegyűként nagyon szívesen uralkodsz a környezeteden, s nagyon nem szereted, ha nem az elképzeléseid szerint történnek az események. Meg hercegnő valódi Oroszlán, karakterét akár rólad mintázhatták volna. Neki, ahogyan neked sem okoz problémát, hogy felnyissa Herkules szemét és szívét. A hercegnő teljes szívéből szereti Herkulest, s mindent megtesz a boldogságukért. Ahogyan te is a párodért a való életben…

A Szűz Csipkerózsikára hasonlít

Szűz jegyűként mindenkor az egyenességre, az őszinteségre és a legjobbra törekszel. Nagyon megbízható, kiszámítható és szorgalmas típus vagy. Nagyon fontos számodra, hogy mindennek meglegyen a maga helye, rendszerben, racionálisan gondolkozol. Persze, azért a romantika sem áll tőled távol, s ahogyan Csipkerózsika, te is várod a hozzád illő partnert. Emlékszel, mit tett először, amikor a herceg felébresztette a százéves álomból?

A Mérleg Rapunzel hercegnő bőrébe bújhatna

Mérleg  jegyűként nem mindig találod a helyedet, s nagyon erősen törekszel az egyensúlyra, a harmóniára. A legszívesebben a szeretteiddel töltöd az idődet. A kedves és vidám Disney-hercegnő, Rapunzel bámulatosan hasonlít rád, főleg, amikor egyedül a toronyba zárták. Folyamatosan a szökését tervezgette. Te sem szereted a bezártságot és az egyedüllétet. Neked is szükséged van a szeretteid figyelmére.

A Skorpió Arielre hasonlít a leginkább

Skorpió jegyűként ki nem állhatod, amikor megmondják, mit tehetsz és mit nem. Te önálló vagy, a korlátokat, az elvárásokat rosszul viseled. A kis hableány, Ariel a sellő uszonyt érezte nyomasztó tehernek, amitől mielőbb meg akart szabadulni. Hozzád hasonlóan, amit a fejébe vesz, azt eléri és megvalósítja. A szerelem, a hűség nagyon fontos számodra, s ha kell bármit megteszel az álmod valóra váltásáért. Ahogyan Ariel is…

A Nyilas épp olyan, mint Pocahontas

Nyilas jegyűként a természetet, a szabadság a mindened. Nagyon szereted és tiszteled az állatokat, a növényeket. Pocahontas pontosan olyan szabad szellemű Disney hercegnő, mint te. És ahogyan ő is a mesefilmben, te is mindig követed a szíved vágyát. Folyton úton lennél, ha tehetnéd, vonz az ismeretlen, s nagyon szívesen ismerkedsz és tanulsz. Magasabb célok felé törekszel egész életedben.

A Bak Elza hercegnő bőrébe bújhatna

Bak jegyűként elszánt és nagyon céltudatos vagy. Hűvös elegancia, és különleges intelligencia jellemez. Mindent megteszel a szeretteidért, kitartóan küzdesz, hogy megvalósítsd a céljaidat. Nem is illene hozzád jobban más Disney-hercegnő, mint Elza a Jégvarázsból. Nincs benne félelem, s mindent elkövet, hogy szerettei, az országa a lehető legboldogabb lehessen. Nem mellesleg olyan gyönyörű, mint te…

A Vízöntő Hófehérke lehetne

Vízöntő jegyűként nagyon szívesen segítesz önzetlenül is bárkinek. Hófehérke például anélkül kitakarította a törpék otthonát, hogy tudta volna, egyáltalán kik laknak a házikóban. Nagyon kedves és szeretetteljes típus, ahogyan te is az vagy. Az is biztos, hogy merőben másként gondolkozik a világról, mint általában az emberek. Nem ítélkezik, senkiről sem gondol rosszat. Hozzád hasonlóan tesz egy jobb és élhetőbb világért.

A Halak Belle hercegnő szerepébe bújhatna

Belle nagyon kreatív típus, aki tele van inspirációval, ötletekkel. Halak jegyűként ezek a tulajdonságok rád is nagyon illenek, viszont pontosan olyan makacs és önfejű is lehetsz időnként, ahogyan a Szépség és a Szörnyeteg Belle hercegnője. A gazdaság, a pénz önmagában nálad sem ér semmit, a tiszta és önzetlen szeretetet, a valódi szerelmet keresed. S lehet, hozzád is álruhában érkezik majd az igazi…

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top