Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Horoszkóp

Ez a Disney-gonosz rejtőzik benned a horoszkóp szerint

Ki ne szeretne néha a sötét oldalon állni? Vajon melyik Disney-hős avagy -gonosz jelleme jellemez téged a leginkább? A figurák komoly tükröt tartanak eléd. Elgondolkodtató, ugyanakkor nagyon szórakoztató horoszkóp következik. Nos, milyen gonosz lakozik a lelkedben?

A Disney főgonoszai sosem csupán nehezítő tényezők, akiken a főhősnek át kell verekednie magát. Nagyon fontos karakterek, akik szinte mindenkor komoly jellemfejlődésen haladnak keresztül a mese végére. Melyik gonosz illik rád a horoszkóp szerint a leginkább?

Kos – Szív királynő

Kos jegyűként ha nem kapod meg, amit akarsz, dühös leszel, és akár a végletekig is képes vagy elmenni. Nem nagyon érzel bűntudatot a tetteidért, és könyörtelen tudsz lenni, ha akarsz, épp, mint a Szív királynő az Alice Csodaországban meséből.

via GIPHY

Bika – Nyanya banya

Bika jegyűként a külső szépség időnként jobban izgat, mint a belső értékek. És valljuk be, manipulatív, birtokló és már-már kényszeres tudsz lenni. Anyagiasságod könnyedén kapzsivá tehet, és szívesen élsz hazugsággal, hogy elérd, amit akarsz. Hasonlóan az Aranyhaj Nyanya banyájához.

via GIPHY

Ikrek – Hans

Ikrek jegyűként senki sem tudja, mégis hányadán álljon veled. Kétarcú lehetsz, tele hazugságokkal, amelyeket néha egészen művészi tökélyre fejlesztesz. Hajlamos vagy áldozatot játszani, hogy megkapd, amit akarsz. Könnyedén manipulálsz és éred el másoknál a céljaidat, hasonlóan a Jégvarázs eleinte lovagiasnak tűnő Hans gonoszához.

via GIPHY

Rák – Zordon

Rák jegyűként sosem vagy elégedett azzal, amid van, és hajlamos vagy úgy érezni, az élet elbánt veled. Narcisztikus tudsz lenni, és a környezetedben élőknek mindent meg kell tenniük, nehogy megsértsék törékeny, ámde hatalmas egódat, akárcsak Zordonét az Oroszlánkirályban.

via GIPHY

Oroszlán – Gaston

Oroszlán jegyűként hiú és önhitt vagy, aki nagyon gyakran elkényeztetettnek is tűnik. Ha valamit nem kapsz meg, hisztis leszel, és akár a lehető legextrémebb dolgokat is megteszed, hogy elérd a célodat. Mintha kissé hasonlítanál Gastonra a Szépség és a szörnyetegből, nem?

via GIPHY

Szűz – Claude Frollo bíró

Szűz jegyűként hideg, számító és könyörtelen vagy, az erkölcseid pedig mindig az adott helyzetet szolgálják. Addig csűröd-csavarod a szót, míg végül akkor is neked lesz igazad, ha valójában magad is tudod, ez nem így van. Nagyon emlékeztetsz Claude Frollo bíróra a Notre Dame-i toronyőrből, nemde?

via GIPHY

Mérleg – Demona

Mérleg  jegyűként akár te magad lehetnél a mosolygó halál, aki még akkor is roppant elegáns, ha éppen halálos bosszút esküszik. És jaj annak, aki ellenedre tesz, mert nem nyugszol, amíg ki nem egyenlíted a számládat. Ismerős Demona alakja a Csipkerózsikából?

via GIPHY

Skorpió – Gonosz királynő

Skorpió jegyűként irigy dühvel támadsz mindenkire, akiről úgy érzed, a pozíciódat fenyegeti. Bosszúdat a gyűlölet vezérli, és nem nyugszol, míg ellenfeledet darabokra nem téped. Tökéletesen megjeleníti személyiséged árnyoldalát a Hófehérke Gonosz királynője. Ugye, eszedbe jutott már a mérgező alma?

via GIPHY

Nyilas – Szörnyella de Frász

Nyilas jegyűként kalandor természeted kockázatos üzletek felé hajt, így néha olyan hibákat is elkövetsz, melyeket csöppnyi előrelátás megoldott volna. Mindez nem akadály a számodra, akkor is véghez viszed a tervedet, ha közben mások megsérülnek. Néha kifejezetten hasonlítasz a 101 kiskutya gonosz hősnőjére.

via GIPHY

Bak – A gonosz mostoha

Bak jegyűként ha valakit nem kedvelsz, egyetlen megjegyzéseddel is képes vagy porba tiporni. Lehetetlen megfelelni neked, te azonban megköveteled, hogy újra és újra megpróbálják, majd vidáman nézed a kudarcukat. Te lehetnél Hamupipőke gonosz mostohája. Egyetértesz?

via GIPHY

Vízöntő – Yzma

Vízöntő jegyűként már-már megszállottan hajszolod a különlegességet, és úgy gondolod, mindenki másnál okosabb vagy. Meghökkentően nagyra becsülöd magad, ami néha botor döntésekbe hajt. Mindent megpróbálsz irányítani, mert senkiben nem bízol, ami aztán a végén katasztrófához vezethet. Épp mint az Eszeveszett birodalomban.

via GIPHY

Halak – Hook kapitány

Halak jegyűként legszívesebben a kisujjad sem mozdítanád, hogy részt vegyél a piszkos munkában, mert mondjuk épp letargikus vagy rettegő állapotodban vagy. Ilyenkor szemrebbenés nélkül hagyod, hogy helyetted az ártatlanok járjanak pórul. Ismerős Hook kapitány a Pán Péterből? Nem véletlenül.

via GIPHY

(via The Daily Net)

Kiemelt képünk: Maleficient/Facebook.

Címlap

top