Trend

Disney-hercegnőnek öltöztek ezek a plus size nők, és az eredmény ragyogó

Itt egy tök jó ötlet, ami reménysugart jelenthet egy csomó duci kisgyereknek és felnőttnek is.

Ha láttam volna az enyémhez hasonló alkatú felnőttet hercegnős ruhában kislánykoromban, az biztosan meghatározó élmény lett volna. Ehelyett állandó csúfolódásnak és kritikának voltam kitéve egészen kiskamasz koromig, amikor aztán úgy legebedtem, hogy orvosnál kötöttem ki végül.

Bár a bullying manapság is nagyon gyakori sajnos, de az viszont tök jó, hogy léteznek olyan kezdeményezések, mint a most következő.

Néhány plus size influenszer gondolt egyet, és tudván, mekkora hatással vannak a Disney-hercegnők a kislányokra, felöltöztek szép ruhába és csináltak egy isteni fotósorozatot, amit #PlusSizePrincessProject néven bárki könnyedén megtalálhat az Instagramon.

„Elég nagy helyet foglalnak el a plus size nők a világban, a médiában viszont még mindig alig jelennek meg. Nem jól van ez így, ezért mi most Disney-hercegnős választ adtunk a Halloweenre” – így a szereplők egyike.

És milyen jól tették, hogy bevállalták! A magunk részéről csak gratulálni tudunk az ötlethez.

Forrás: Bored Panda

Disney-hercegnők realisztikus szituációkban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top