Horoszkóp

Ilyen szörnyek lakoznak a csillagjegyekben

Mindenkiben lakozik egy démon, amely a legrosszabb, legnegatívabb tulajdonságokat, személyiségjegyeket fedi fel. Könnyen lehet, eddig a létezéséről sem tudtál. Pedig ott él mélyen a lelkedben. Vajon milyen ördögi lény rejtőzik benned? A horoszkópból most ez is kiderül.

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként könnyen felszalad benned a pumpa, a vitára, a veszekedésre, a harcra bármikor készen állsz. Már apróságokra ugrasz. Hogy milyen magasra? Attól függ, mennyire provokálták a benned élő démont, akik veled akarnak ujjat húzni. Pedig tudhatnák, nem érdemes az utadat keresztezni.

kos csillagjegy démon horoszkóp

Ugrásra kész a Kos démona

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként önző és rémesen makacs tudsz lenni. Dühöngő bikaként könnyedén leteríted azokat, akik szembeszállnak az akaratoddal. Fölényes és lekezelő tudsz lenni, és ehhez még csak meg sem kell szólalnod. Az is biztos, legközelebb kétszer is meggondolják, hogy ellentmondjanak neked.

Dühöngő állatként ragaszkodik az igazához a Bika

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként elképesztően értesz ahhoz, hogyan manipulálj másokat a döntéseikben finoman és észrevétlenül. Két arcot viselsz, és nálad sosem tudni, épp melyiket használod. Lehetsz bámulatosan bájos és kedves, de belőled is kibújhat időnként a szörnyeteg.

Az Ikreknél sosem tudni, melyik arcát villantja fel

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként az érzelmeid irányítanak. Amikor az ollóidat kimereszted, rendkívül mély és fájdalmas sebeket ejtesz másokon. Ha az ördögi, a szélhámos oldaladat mutatod a világ felé, ne lepődj meg, ha a pokolra jutsz. Elképesztő negatív energiákat vagy képes megmozgatni magadban, ilyenkor pedig megbízhatatlan és nagyon gyanakvó leszel.

rák horoszkóp negatív tulajdonságok

Fájdalmas sebeket ejt ollójával a Rák

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként nem tűröd az árulást. Gondolja még kétszer is, aki téged akar becsapni vagy megcsalni, a fenevadat ébreszti fel benned. Az igaz, erősen énközpontú típus vagy, de akit igazán szeretsz, aki tisztel és viszontszeret, amellett a végsőkig kitartasz. Pontosan ugyanezt várod el, éppen ezért aki a királyt vagy a királynőt elárulja, bűnéért keményen meglakol.

oroszlán horoszkóp fenevad

Az Oroszlán nem tűri az árulást

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként magasak az elvárásaid, nemcsak másokkal, magaddal szemben is. Észreveszed a legapróbb hibát is, amit persze nem hagysz szó nélkül. Kíméletlenül mondasz ítéletet mások felett, kőkemény és igencsak bántó a kritikád. De semmi sem hozhatja elő jobban a démont belőled, mind a körülötted lévők igénytelensége vagy felületessége.

A Szűz kritikája nagyon bántó

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként nagyon kedvesnek és szerethetőnek mutatod magad kifelé. De amint becsukják mögötted az ajtót, gyorsan kiderül rólad az igazság. A lelkedben rémisztő szörnyeteg lapul, amelyik csak arra vár, mikor villanthatja fel hazug arcát. Kifordulva önmagadból óriási rombolást hagysz magad után.

A Mérleg csillagjegyben hazug szörnyeteg bújik meg

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként a bosszúállás mestere vagy, és meglehetősen ijesztő is, ha erre sor kerül. Ha kivívták a haragodat, addig nem nyugszol, amíg nem látod az illetőt pontosan úgy szenvedni, amilyen fájdalmat neked okozott. A benned rejlő gonoszt felébreszteni a legnagyobb vakmerőség, amit el lehet képzelni.

A Skorpió haragjától nem véd meg semmi

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként erkölcsösnek hiszed magad, ami bizonyos tekintetben igaz is lehet. Azt gondolod, nem teszel semmi rosszat, vagy amit teszel, az teljesen rendben van úgy. Az sem hazugság, amit nem mondasz el, és azt sem látnád be soha, ha tévedsz és hibázol. És persze senki ne merje a szabadságodat korlátozni…

A Nyilas azt gondolja, minden úgy jó, ahogy ő gondolja

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként a legszigorúbb csillagjegy lehetsz. Mereven ragaszkodsz az álláspontodhoz, képtelen vagy lazítani és könnyedén élvezni az élet adta örömeket. A munkamániád elviselhetetlen, még a szerelmet is feláldozod érte. Aztán, amikor elhagynak, rémesen érzed magad miatta.

bak horoszkop csillagjegy

A Bak a legkeményebb csillagjegy

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként igencsak narcisztikus típus lehetsz, akiből teljességgel hiányzik az együttérzés. Amikor előbújik a lelkedben lakozó démon, nem érdekel, mit mondanak vagy gondolnak mások, földig rombolsz magad körül mindent. Nagyon nehezen bízol meg még a hozzád legközelebb állókban is.

vízöntő csillagjegy nárcisztikus típus

A Vízöntő narcisztikus és nagyon bizalmatlan

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként nem könnyen nézel szembe a démoni oldaladdal, mert nem érted, és felfogni sem vagy képes. Érzelmes, vizes csillagjegyként ugyanakkor tőled sem áll távol a manipuláció, a lelki terrorral nagyon is el tudod érni, amit akarsz. 

halak horoszkóp érzelmi manipuláció

A Halak az érzelmekkel manipulál

(via soul spot és Damon Hellanbrand)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top