Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek érzik a szellemek jelenlétét

Ezek a csillagjegyek különleges képességgel rendelkeznek. A horoszkóp szerint képesek megérezni a szellemek jelenlétét. Néha bizony meglehetősen fura dolgok történnek velük, körülöttük... Vajon te is köztük vagy?

Néhány csillagjegy nagyon érzékeny az őket körülvevő energiákra. S ennek az érzékenységnek köszönhetően jóval többet érzékelnek a szemmel nem látható világból is, mint a többiek. Persze, igencsak ijesztőnek tűnhet néha, amikor fura, megmagyarázhatatlan dolgok történnek körülöttük.

A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek képesek megérezni a szellemek jelenlétét, akik gyakran próbálnak kapcsolatba kerülni velük. Sőt, ha kellően nyitottak és felkészültek a paranormális jelenségekre, a szellemi üzeneteket közvetítő médium is válhat belőlük. Te köztük vagy?

A Szűz nyitottan tekint a szellemi világra

A Szűz okos és logikusan, racionálisan gondolkodó csillagjegy. Ugyanakkor nem utasítja el, hogy a világnak lehet olyan része is, amit érzékszervekkel nem érzékelhetünk. A logikus elméje felülbírálhatja ugyan a szellemek létezésének gondolatát, s ezért kicsit megijedhet ettől a képességétől. S mivel viszonylag gyakran történnek vele paranormális jelenségek, előbb-utóbb eljut oda, hogy ő valamiben tényleg más lehet, mint általában a többiek. S lassan azt is felismeri, hogy képes a szellemvilág jelzéseit érzékelni, megérezni.

Ezek a csillagjegyek képesek megérezni a szellemek jelenlétét

Ezek a csillagjegyek képesek megérezni a szellemek jelenlétét (fotó: Getty)

A Vízöntő valódi médium

A Vízöntőről csak kevesen tudják, mennyire pontosak a megérzései. Ha valaki, ő biztosan képes a szellemvilághoz csatornaként kapcsolódni. Persze, nagyon sokáig elutasítja, hogy ilyen képességgel bírna, de aztán annyi furcsa dolog történik vele, hogy ráébred a médiumi képességére. Érzi, sőt láthatja is az angyalokat, a szellemeket, akinek az üzenetét hallja és közvetítheti is. Valójában csak rajta múlik, mennyire bontakoztatja ki magából ezt a különleges képességet.

A Halak megálmodja a jövőt

A Halak az egyik legérzékenyebb csillagjegy. Minden rezdülést, energiát képes megérezni, s könnyedén belelát a többiek lelkébe is. Számára a szellemvilág létezése evidens. Meg sem kérdőjelezi annak létezését, egyszerűen tudja, hogy vannak angyalok, szellemek, különféle entitások. Nagyon erősen vonzódik a paranormális jelenségekhez, s tisztán érez, vagy hall. Médiumként is remekül megállja a helyét, de ő nagyon gyakran megálmodja a jövőt is. Érdemes faggatni, mert nagyon sokat tud a szemmel nem látható világról…

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top