Horoszkóp

Ezt a képességet kapták Istentől a csillagjegyek

Vajon milyen különleges képességgel, erővel ruházott fel téged Isten? Gondolkodtál már rajta, mi az a belső tulajdonság, amelyben jobb vagy, amely megkülönböztet másoktól? A horoszkóp felfedi a választ. Íme, ezeket a tulajdonságokat adta Isten a csillagjegyeknek. Mert Isten mondá...

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos csillagjegyhez így szólt Isten: „az első képesség a tiéd, neked adom az önérzet, a becsület erejének magját”. A Kos nem láthatta, amint az első növény kihajt, mert megszámlálhatatlanul sok magot gondozott még. Ő az első, aki befoghatta a vitorlákat, és a saját céljai irányába hajózhatott megvalósítva önmagát és a terveit.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika csillagjegyhez így szólt Isten: „te kapod a szilárdság, a megbízhatóság erejének magját”. Csöppet sem könnyű a feladat, sőt nagyon sokan belebuknának. A Bika ugyanakkor szívós, kemény és kitartó, ezért ruházta fel éppen őt Isten ezzel a különleges erővel.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek csillagjegyhez ekként szólt Isten: „te kapod a tudás képességének és erejének magját”. Az Ikrek megkapta hát a kérdéseket, amelyekre ugyanakkor a válaszokat már neki kell megtalálnia. Az értelem, a felfogás különleges adomány, amellyel ez a csillagjegy rendelkezik.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák csillagjegyhez így szólt Isten: „benned vetem el az emberi érzések erejének magját”. A Rák arra kapott felhatalmazást és képességet, hogy az érzéseit átadja a többieknek. Tanítsa meg őket szívből sírni és nevetni, élvezni az élet minden örömét és pillanatát. A család ezért is oly fontos érték a számára.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán csillajegyhez ekként szólt Isten: „neked adom a nagylelkűség, a tisztelet erejének magját”. Az Oroszlán nagyon magas szintű és nagyon nehéz feladatot kapott, hiszen Isten rábízta a teremtés képességét. Az erőt, amit Isten egyedül birtokol. Az Oroszlán soha nem élhet vissza képességével.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz csillagjegyhez így szólt Isten: „benned vetem el a tiszta gondolatok erejének magját”. A Szűz az alapos és mély vizsgálódás képességét kapta meg. Megmutathatja a helyes irányt, az isteni szándékot azoknak, akik letérnek az ösvényről. Az ő feladata sem könnyű.

Ezekkel a képességekkel ruházta fel Isten a csillagjegyeket

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg csillagjegyhez ekként szólt Isten: „neked adom a szeretet erejének magját”. A Mérleg küldetése nem más, mint szolgálat. Ráébreszteni másokat arra, hogy legfőbb értékük embernek maradni. Képesek legyenek együttműködni és kifejezni a szeretetüket.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió csillagjegyhez így szólt Isten: „legyen a tiéd az elszántság, a célok megvalósításának ereje”. A Skorpió küldetése megérteni másokat, de nem adhat tanácsokat, és nem ítélkezhet mások fölött, bármit is tesznek vagy éreznek a többiek. Ezért tűri a Skorpió a fájdalmat mindenki másnál jobban. 

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas csillagjegynek ezt mondta Isten: „benned vetem el a végtelen bőség erejének magját”. A Nyilast arra kérte Isten, akkor is tudjon nevetni, amikor keserűséggel találja magát szemben. Adja át másoknak a tudást, hogy a legreménytelenebb pillanatokban is bízzanak a Teremtőben.

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak csillagjegyhez Isten ekként szólt: „neked adom a felelősségvállalás erejének magját”. A Bak tanítja meg az emberiségnek a kemény munkát és azt, hogy a nehézségek ellenére se adják fel a céljaikat, küzdjenek és dolgozzanak kitartóan és keményen tovább.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő csillagjegyhez így szólt Isten: „benned vetem el a szabadság erejének magját”. A Vízöntő birtokolja a jövő fogalmát, a törekvés, a felfedezés, az újdonságok lehetőségét. Mindez nagyon magányos út lehet, hiszen csak ő láthat előre, rajta kívül senki más nem rendelkezik ezzel a különleges képességgel.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak csillagjegynek ezt mondta Isten: „neked adom az utolsó képességet, amely a megértés erejének a magja”. A Halak a bánat, a szomorúság, a mély érzések, a sírás képességének birtoklója immár. A Teremtő rábízta az érzelmek átadásának és megértésének képességét. 

(via ewao)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top