Horoszkóp

4 meglehetősen fura jellel üzennek a szellemek

A szellemek szívesen próbálják felhívni magukra a figyelmet. Néha meglehetősen furcsa trükköket vetnek be, ezért a legtöbbször nem is érted, mi történik körülötted. Talán fel sem vetődik benned, hogy nem a képzeleted játszik veled, hanem elhunyt szeretteid lelke próbál kapcsolódni. Íme a szellemek legfurább jelei.

Könnyen előfordulhat, hogy a szellemek már azt megelőzően is „éltek” az otthonodban, hogy te beköltöztél volna. Az is megeshet, hogy néha megpróbálják felvenni veled a kapcsolatot, de lehet,  hogy nagyon is jól elvannak a „saját világukban”, és eszük ágában sincs felhívni magukra a figyelmet.

Gyakran megesik, hogy miután a hozzád igazán közel álló rokontól, baráttól kellett végső búcsút venned, elhunyt szeretted lelke a földi síkon ragad. És ilyenkor bizony „beköltözhet” ő is az otthonba, vagy többször is meglátogat, hogy üzenjen neked, vigyázzon rád. Ilyen furcsa jelekkel próbálnak kapcsolatba lépni veled a szellemek.

1. A szellemek szeretnek az árammal babrálni

Nagyon furcsán hangozhat, de a szellemek képesek hatni az elektromos áramra, és ugyanígy bármilyen árammal működő berendezésre is. Amikor például pislákolni kezd, vibrál valamelyik villanykörte, nem biztos, hogy az áram ingadozik a lakásodban. Ilyenkor nagyon is könnyen megeshet, hogy kapcsolatba akar lépni veled egy elhunyt szeretted. Az is előfordulhat, hogy kikapcsol a tévé, vagy éppenséggel bekapcsol, ha addig nem működött.

Ezekkel a furcsa jelekkel próbálnak kapcsolatba lépni a szellemek (iStock)

2. A szellemek az álmokon keresztül üzennek

Az alvás, az éjszak különleges időszak a szellemeknek, hiszen ilyenkor szabadon „ki-be járkálhatnak” az életedben. Amikor nagyon valóságos álomra ébredsz, akár az éjszaka közepén is, szinte biztosan elhunyt szeretted szelleme akar kapcsolódni veled. Ne lepődj meg, ha nagyon pontosan emlékszel a szavakra, a színes történetre. Sőt az ébredést követően egyáltalán nem vagy zaklatott, önmagadhoz képest is békésebbnek érezheted magad. Érdemes ezeket az álmokat naplóba leírni, mert később egymás után mindet végigolvasva könnyebben megértheted a szellemüzeneteket.

3. A szellemek idegenekkel üzenhetnek

Talán akad arra is példa, hogy az utcán szembe jött veled egy idegen, aki a megtévesztésig hasonlított elhunyt szerettedre. Talán még rád is köszönt, megállt beszélni, vagy valamilyen ismerős mozdulatot tett. Igen, ez is egy furcsának tűnő módja annak, ahogy a szellemek fel akarják venni veled a kapcsolatot. Az ilyen jelet nem nagyon lehet figyelmen kívül hagyni, és biztosan mély nyomot is hagy benned.

4. Visszatérő jelekkel üzennek a szellemek

Amikor egyetlen napon belül többször is ugyanaz az esemény történik veled, már tudhatod, hogy ez nem a véletlen műve. A jelekre eleinte talán fel sem figyelsz, még az is lehet, csak utólag döbbensz rá: több helyen is olvastad ugyanazt a mondatot. Vagy talán valakinek a kedvenc illatát érezted, vagy a kedvenc étele bukkant fel lépten-nyomon előtted. A többször előforduló jelzésekkel szinte biztosan elhunyt szeretted szelleme próbál üzenni neked.

(via PQ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top