nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, aki érzékeli a természetfelettit

Megérzed a szellemek, angyalok jelenlétét? Nem vagy egyedül!

Vannak, akik különösen érzékenyek a természetfeletti jelzésekre. Három csillagjegy szülöttei gyakrabban megérzik, ha szellemek, angyalok vannak a közelében.

A szellemidézés a tinédzserek izgalmas játéka lehet, sőt, egyesek egész életükben kifejezetten vágynak másik dimenziókkal való kapcsolódásra. Ez mások számára hátborzongató dolog, és traumaként élik meg, ha megmagyarázhatatlan történik velük. És végül van három csillagjegy, akinek természetes, hogy nem csak mi, emberek vagyunk jelen az életünkben.

szellemnő

Fotó: Unsplash

Szűz: a racionális médium

Sokkoló lehet számodra, hogy észszerű, tudománnyal és rendszerrel magyarázható életedben valami paranormális történik. Érdekeltek mindig a természetfölötti történetek, de soha nem gondoltad, hogy magad is megtapasztalod. Kissé ijesztőnek találod, és inkább elhessegeted az élményeket. Pedig jobb, ha megbarátkozol vele, az életed része ez a kifinomult észlelés.

Vízöntő: az univerzum szócsöve

Rettentően érdekel a tudomány, a világ technikai fejlődése. De azt is tudod: ez még nem minden! Sőt, sokkal több minden van, amit eszközökkel és puszta szemmel nem érzékelünk. Szinte be vagy csatornázva a szellemek, angyalok világába, ontod a környezetedre a megérzéseidet. Izgalmasnak találod ezt és élvezed, és persze azt is, ahogy mások elcsodálkoznak: például telepatikus képességeiden.

Halak: együtt léteznek

Imádod a megmagyarázhatatlan, izgalmas dolgokat. Mindig tisztában voltál vele, hogy nem vagyunk egyedül. A környezeted néha ijesztőnek találta, hogy képzeletbeli barátokkal csevegsz. Viszont hallgatnak a megérzéseidre, látomásaidra – egy ideje tudják, hogy a legtöbb bejön… A téma mindig is érdekelt, sokat olvasol róla, és fejleszted a képességeidet.

(via awerenessact)

Ez is érdekelhet fehér zsálya füstölő Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top