nlc.hu
Horoszkóp

Mit üzen a túlvilág az álmaidon keresztül?

Ezt jelenti, ha egy szellem tűnt fel az álmodban

Az álmok világa az emberi létezés izgalmas és misztikus területe. Ha pedig szellemekről és természetfeletti lényekről álmodsz, még feszítőbb a kérdés: vajon mit üzennek neked?

Az álom kialakulásáról, működéséről és szerepéről mai napig nincs egységes és egyértelmű vélemény a tudományos világban. Míg az egyes természeti népek, vagy a természetfeletti erőkkel kapcsolódni vágyó kultúrák egyenesen használják az álmaikat. Gyógyításra, jóslásra, döntésekhez.

férfi bőrönddel új világ előtt

Fotó: Unsplash

Kapcsolat a túlvilággal?

Ha nem hiszel a spirituális megközelítésben, azaz nem gondolod, hogy halottak lelke próbál veled kapcsolatba lépni, keresd a választ a pszichológiában. Mit üzen a tudatalattid, amikor ilyen lényeket jelenít meg az álmaidban?
Egy álom értelmezése komoly önelemző munka. Pszichológus álomszakértők szerint halottakról, szellemekről álmodni lezáratlan ügyeket jelez. A tudatalattid valami feldolgozatlan, befejezetlen folyamatra figyelmeztet, amin dolgozni kellene.

Szellem látogatóban

Spiritiszták szerint viszont valóban érkezhet üzenet a túlvilágról, de csak azok számára, akik erre érzékenyek. Ilyenkor előfordul, hogy egy lélek egyszerűen kapcsolatba akar lépni, de az is lehet, hogy figyelmeztetne valamire, vagy üzenetet szeretne átadni. Ilyenkor próbálj meg szeretettel felé fordulni, ne pánikolj. Nagyon jó tudatosságot lehet építeni azzal, ha az álmodban képes vagy cselekedni. Azaz közöld vele: nem hívtad a személyes teredbe, kéred, hogy távozzon.

Elhunyt szeretteid

Ha nem sikerült megfelelően elbúcsúznod egy közeli hozzátartozótól, baráttól, ő is megjelenhet az álmodban. Mivel élénken foglalkoztat, itt is lehet, hogy a tudatalattid dolgozza fel a veszteséget.
De spirituálisan vizsgálva az is előfordul, hogy valóban az eltávozott üzen, így köszön el, vagy csak szeretne egy utolsó találkozást veled.

Hol az igazság?

Mivel nagyon sok a kérdés az álmok valódi természetével kapcsolatban, nagyon sok vágyat, elképzelést, fantáziát tudsz kivetíteni abba, hogy miként gondolsz a saját álmaidra.
Akár abban hiszel, hogy a tudatalattid világa, akár abban, hogy a szellemvilág egy szelete – legyél nyitott minden lehetőségre, az önismereti utazásból csak előnyöd származik.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top