Horoszkóp

8 biztos jellel próbálnak kapcsolatba lépni veled a szellemek

A szellemvilág nagyon különös, néha bizarr jelekkel próbálja magára hívni a figyelmedet. Talán valahol a lelkedben nyugtalanságot érzel, mert valahol tudod, hogy van valami szemmel nem látható körülötted. Ebből a jelből biztosan tudhatod, hogy nem a képzeleted játszik veled...

Akár hiszel a halottak szellemeiben, akár nem, ez aligha tartja távol őket, hogy kapcsolatba próbáljanak kerülni veled. Ezek a jelek lehetnek nagyon szokatlan érzések, ismétlődő események, megmagyarázhatatlan jelenségek. Sokszor nem is igazán érted, mi minden zajlik körülötted. Ám ha tudod, milyen jeleket érdemes keresni, azokat a hasznodra is fordíthatod. Íme 8 különleges jel, hogy a túlvilág üzenni próbál neked.

1. jel: nagyon eleven és érzelmekkel telített álmod van

Ha bárki is a szellemvilágból kapcsolatba próbál lépni veled, akkor lehet, hogy az álmaidon keresztül teszi azt. Ebben szerepet játszhat, hogy a különböző „világok” közötti átmenet alvás közben a legsekélyebb. Így ez idő alatt a messzi távolból is könnyedén eljutnak hozzád például az elhunyt szeretteid.

2. jel: villódzó, kihunyó fények

Bár a legtöbben ezt a jelenséget inkább az elektromos hálózat zavarának tudják be, az időnként furcsán pislákoló lámpa, villanykörte igenis fontos jelentéssel bírhat. Különleges érzés fog el, amikor ilyesmi történik veled? Legközelebb tedd fel a kérdést: vajon van itt valaki?

3. jel: finom légmozgás, miközben csukva vannak az ablakok, az ajtók

Ha a szellemek beszélni szeretnének veled, a jelenlétüket hideg vagy meleg levegő áramlásával is előreszeretettel tudatják. Ha hirtelen furcsa széllöketet érzel, jóllehet szó sem lehet huzatról, hiszen minden nyílászáró csukva körülötted, akkor ebből a túlvilág jelenlétére gyanakodhatsz. Ne ijedj meg, nem feltétlenül rossz szándékkal keresnek a szellemek téged.

Így próbálnak kapcsolatba lépni veled a szellemek (iStock)

4. jel: furcsa érzések öntenek el

Libabőrös leszel, déjà vu érzés kerít hatalmába, vagy egyéb furcsa érzésekre leszel figyelmes, ami egyet jelenthet: valami földöntúli dolog történik veled. A déjà vu érzés akár arra is utalhat, hogy hozzád közel álló szeretetted szelleme próbál figyelmeztetni valamire, ami a közeljövőben történik veled. Hidd el, attól, hogy valaki már eltávozott az élők sorából, nem jelenti, hogy ne gondoskodna továbbra is rólad.

5. jel: elsuhanó árnyakra leszel figyelmes a szemed sarkában

Az árnyékok időnként nem azok, aminek gondolnád. Van, hogy szellemeket testesítenek meg, akik azt szeretnék, hogy tudomást vegyél róluk. Bár kezdetben távolinak tűnhetnek, az idő múlásával egyre feltűnőbben és észrevehetőbben viselkednek.

6. jel: szokatlan illatokat érzel, s nem tudsz rájönni az eredetükre

A túlvilágról származók előszeretettel célozzák meg az érzékszerveidet, hogy észrevehesd őket. Például, ha az elhunyt nagymamád szeretné tudatni veled, hogy vigyáz és figyel rád, akkor a kedvenc ételed illatát „varázsolja” eléd, amit életében gyakran készített számodra.

7. jel: maguktól elmozdulnak a tárgyak

A szellemek szívesen mozgatják a tárgyakat, ezzel próbálva felhívni magukra a figyelmedet. Van, hogy máshova tesznek dolgokat, sőt akár el is tüntethetik őket, a lényeg, hogy ezzel mindenképpen üzenni próbálnak. Érdemes elgondolkodnod, mit jelenthetett a tárgy számodra, vagy kinek lehetett még fontos a múltban? Ő az, aki így próbál üzenni neked.

8. jel: érzed, hogy rajtad kívül más is jelen van a szobában

Ha a tudatalattid azt az üzenetet küldi az agyadnak, hogy valaki van körülötted, ne legyintsél rá, és ne hagyd figyelmen kívül. Inkább próbál az ösztönös megérzéseidre hagyatkozni, amely soha nem csap be téged. Lehet, hogy valaki a múltadból látogatott el hozzád, hogy megnézze, hogy élsz, hogy érzed magad.

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top