Horoszkóp

Így küldheted el finoman a szellemeket

Könnyen előfordulhat, hogy szellemek járnak az otthonodban. Ha tapasztalod a jeleket, nagy valószínűség szerint nem is tévedsz. Annak ellenére, hogy többsége ártalmatlan, mégsem érdemes együtt élned velük. Elszívhatják az energiádat, és egyébként sem kellene már itt lenniük. Egyszerű és finom rituáléval elküldheted őket oda, ahová tartoznak. Íme, a részletek.

Amikor szellemek járnak a lakásodban, általában többféle jellel próbálnak veled kapcsolatba lépni. Ártani közvetlenül nem tudnak neked, ennek ellenére érdemes őket mielőbb hazaküldeni.

Számos rituálé létezik, amelyekkel a szellemeket elküldheted az otthonodból. Hogy melyikben hiszel, és mit választasz, a te egyéni döntésed. Ezzel a szeánsszal éppúgy sikert érhetsz el, mint bármilyen más bevált módszerrel. Tégy egy próbát és érezni fogod, hogy nemcsak a lelked, de az otthonod is fellélegzik.

A szellemek elküldéséhez

először is készíts oltárt. Az asztalon, lehetőség szerint állítva helyezz el szentképet vagy olyan fotót, amely szent embert ábrázol. Buddhát például, de választhatod Szűz Máriát, bárkit, aki közel áll a szívedhez. A kép két oldalára állíts egy-egy fehér gyertyát. Helyezz el az oltáron, a kép előtt néhány felajánlást, virágot, gyümölcsöt, rizst vagy bármi mást, és egy füstölőt is. Végül pedig egy kis pohár szentelt vizet is tégy az oltárra kevés só kíséretében.

Így küldd el a szellemeket az otthonodból

Gyújtsd meg a gyertyákat és a füstölőt. A sót szórd a szentelt vízbe, a vizből egy keveset kezeddel hints az oltárra. Helyezd a szíved előtt imatartásba a kezed, és mondd el a következő szöveget. “Szellemek, … (mondd a képen látható szent ember) már vár benneteket. Várja a lelketek, induljatok utatokra, induljatok örökkévaló otthonotokba. Menjetek oda, ahol nincs szomorúság, nincs félelem, ahol öröm és béke vár. Ezen a tiszta helyen már várnak titeket. Imádkozom a boldogságotokért. Induljatok békével. Om/Amen.”

Hints szét ismét kevés vizet a szobában, ahol a szertartást végezted. Fújd el a gyertyákat és a füstölőt, nyisd ki az ablakokat, szellőztesd ki az otthonod. Biztos lehetsz benne, hogy a szellemek eljutottak a megfelelő helyre.

A szertartást bármikor elvégezheted, amikor szükségét érzed.

Ilyen egyszerűen küldheted el otthonodból a szellemeket
Ilyen egyszerűen küldheted el otthonodból a szellemeket

(via magical recipe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top