Horoszkóp

10 jel, hogy szellem jár a lakásodban

Furcsa, megmagyarázhatatlan zajokat, koppanásokat hallasz a lakásodban? Fogalmad sincs, mi okozhatja ezeket? Félelmetesnek tűnnek? Könnyen lehet, szellem jár az otthonodban. 10 jelet gyűjtöttünk össze, melyek bizonyíthatják, hogy nem vagy egyedül.

Előfordulhat, hogy olyan lakásba költöztél, ahol szellem lakik, de az is megeshet, hogy azóta szállta meg egy lélek az otthonodat, amióta ott élsz. A szellemek meglehetősen gyakran próbálják felhívni magukra a figyelmet, mivel nem látod őket, ezért a jeleknek többnyire nem tulajdonítasz jelentőséget.

A szellemeket valójában nagyon egyszerűen elküldheted, hiszen semmi dolguk már a Földön. Annyit kell tenned, hogy gyertyát vagy füstölőt gyújtasz, ellazulsz, és azt mondod magadban vagy hangosan, “menj el, hagyd el az otthonomat, nincs itt már dolgod”. Bármilyen hihetetlen, a kérésedet teljesítik.

Hogy otthonodban szellem jár, íme a biztos jelzések.

1. Különös zajok bizonyítják, szellem jár a lakásodban

A furcsa és váratlan koppanást, kopogást, recsegést a szellemek okozhatják. Lépteket is hallhatsz, sőt akár sóhajokat is, amire azt gondolod, csak hallucinálsz. Nem, tényleg hallottad.

2. Kinyílnak az ajtók

Biztosan tudod, becsuktad a szekrényed ajtaját, aztán azt látod, mégis nyitva áll. Nem magától történt, a szellemek gyakorta nyitogatják az ajtókat.

3. Lekapcsolódnak a lámpák

Furcsán villognak a villanykörték, sőt az is lehetséges, hogy fel- vagy lekapcsolódik valamelyik lámpa. Nem magától történik, ez újabb jele lehet a szellemi jelenlétnek.

4. Furcsa árnyékokat vethetnek a szellemek

Egyetlen pillanatra furcsa árnyékot látsz, azt gondolod, csak a képzeleted szüleménye. Nem tévedtél most sem – újabb jel a szellemre.

5. Mintha megérintettek volna

Lehet olyan érzésed, mintha nagyon finoman megérintették volna a vállad, vagy a hajadat simították volna meg. Nem láttál semmit, de érezted az újabb jelet.

6. Szokatlan illatot érzel

Furcsa, ismeretlen illatot érzel az orrodban. Lehet kellemes és kellemetlen is. A szellemek az illatokkal is üzenhetnek.

7. Hideg és meleg foltok 

Lakásod hőmérséklete mindenhol azonos, mégis foltokban hidegebbet érzel, mint máshol. A hőmérsékletkülönbség is lehet a szellem jelzése.

A szellemek számos jellel üzennek
A szellemek számos jellel üzennek

8. Nyomtalanul eltűnnek a dolgaid

Amikor még emlékszel is rá, biztos helyre tettél egy számodra fontos tárgyat, aztán soha többé nem találod meg, az isjelzés, hogy szellem jár a lakásodban.

9. Mintha figyelne valaki

Előfordulhat, olyan érzés fut rajtad végig, mintha valaki figyelne. Körbenézel és persze semmit sem látsz. A különös érzet újabb bizonyítéka a szellem létezésének.

10. Az állatok megérzik a szellemeket

Házi kedvenced különös viselkedése szintén igazolja a szellem jelenlétét. Az állatok ugyanis sokkal érzékenyebbek és fogékonyabbak a szemmel nem látható világ létezésére.

(Forever Conscious)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top