nlc.hu
Horoszkóp

5 tipp, hogy elküldd a zavaró szellemet

Ha zavarnak a szellemek, küldd el őket!

Furcsa érzéseid vannak az otthonodban, érdekes szagok, illatok tűnnek fel, és néha a tárgyak is rejtélyesen helyet változtatnak. Valószínűleg nem kívánt lakótársad van.

Amikor természetfelettinek tűnő jeleket tapasztalsz a lakásban, lehet, hogy először arra gondolsz, elment a józan eszed. Pedig nem veled van a baj: könnyen előfordulhat, hogy szellem lakik veled együtt. Ne ijedj meg, tehetsz ellene, hogy udvariasan távozzon. Igazán nagy bajt nem okozhat, ha időben kitessékeled, ugyanis ha túl sokáig szívja az energiádat, akkor okozhat lelki, majd testi tüneteket.

fehér zsálya füstölő

Fotó: Unsplash

1. Kérd meg, hogy menjen el

Egy csendes estén ülj le az otthonod közepére, és képzeld el a szellemet. Képzeld el, ahogy kapcsolódsz hozzá, majd mondd el neki, hogy nem látod szívesen, itt az ideje távoznia tőled. Ha komolyabb szertartást szeretnél, akkor oltárt állíthatsz, és rituálisan elbocsáthatod.

2. Égess zsályát

A tértisztítás egyik legerőteljesebb módja a fehér zsálya égetése. De hasznos lehet még a palo santo fa, vagy egy fahéjrúd égetése is – mindkettő nagyon erősen taszítja a negatív energiákat, és védi a személyes teredet.

3. Szórj sót

Tegyél ki tengeri sót kicsi, természetes anyagú tálkákba a lakás több pontjára. De szórhatsz az ajtók, ablakok köré, és a bejárati ajtóhoz is. Segít a szellemnek eltávozni, és megakadályozza, hogy nem kívánt energiák jöjjenek.

4. Gyújts gyertyát

A fehér gyertya szintén hatásos szelleműző. Este gyújtsd meg, kérd az univerzum segítségét, hogy az energiák kerüljenek a helyére, így a szellem is mielőbb találja meg a helyét.

5. Vegyél fehér rózsát

Tarts fehér rózsát vázában, több helyen is. Egy-egy szálat, vagy egy kisebb csokorral: magukba szippantják a rossz energiákat. Ügyelj rá, hogy amikor hervadni kezd, dobd el, és végezz tértisztítást.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top