Horoszkóp

7 jel, hogy szellem van a házban

Időnként titokzatos dolgokkal szembesülünk, a tárgyaink teljesen máshol bukkannak fel, mint ahol hagytuk. Van, aki izgatottan szellem jelenlétére következtet, másoknak még a háta is borsódzik a gondolattól.

A legtöbb szellem nem gonosz, de azért nem árt képben lenni, mivel is állunk szemben. Ha furcsa érzéseid vannak az otthonodban, vagy szokatlan dolgokat tapasztalsz, könnyen lehet, hogy szellem van jelen. Lehet, hogy valaki halála után a házban ragadt, de előfordulhat, hogy egy elhunyt rokonod lelke sürgölődik körülötted. Ha nem is szellemről van szó, mindenképpen valami jelzés érkezik számodra a spirituális világról. Vedd figyelembe, hogy mi utalhat szellemi jelenlétre, de hallgass a megérzéseidre is.

szellem

Fotó: Unsplash

1. Szagok

A lakásodban vagy házadban szag- és illatfoszlányokat érzel, de nem tudod meghatározni, honnan jönnek. Ez olyankor fordulhat elő, ha eltávozott szeretteid egyike van körülötted. Érezheted a nagymamád egykori kölnijét, amit soha máshol nem szagoltál életedben.

2. Hiányzó dolgok

A kísértetek szeretnek a tárgyakkal játszadozni. Eltűnnek a dolgaid, majd pontosan ott jönnek elő órákkal később, ahol már ezerszer megnézted. Vagy teljesen máshol, lehetetlen helyeken.

3. Hangok

Teljesen egyedül vagy, teljes csendben, és egyszeriben hangot hallasz. Valaki a neveden szólít, vagy valami olyat hallasz, amire felkapod a fejed – persze amikor arra fordulsz, nem találsz senkit.

4. Hőmérséklet

Szellemek jelenlétében a hőmérséklet megváltozhat. Egyszer csak úgy érzed, hogy lehűlt a levegő. Ez a hideg mindenképp túlvilági jelenlétre utal, az elhunyt lelkek energiája hőt von el.

5. Furcsán viselkedő állatok

Az állatok más dimenziókat is észlelnek. Észreveszik a kóbor lelkeket, de megérezhetik a bajt is előre. Macskák, és a rágcsálók is viselkedhetnek furcsán számunkra láthatatlan dolgok miatt, de a kutyák gyakran ugatnak olyan üres sarkokat, ahol minden bizonnyal észlelnek valakit.

6. Érintések

Egyes szellemek fizikai kapcsolatba léphetnek veled. Ha úgy érzed, valami hozzád ért, vagy végigsimított, lehetséges, hogy ez történt veled. Ez nagyon ijesztő is lehet, de vannak olyan szellem-érintések is, ami kellemes és megnyugtató egy ember számára.

7. Valaki itt van

Egyedül vagy, és mégis úgy tűnik, valaki jelen van. Amikor ilyen történik, általában nem is tévedsz. A tudatalattid olyan dolgokhoz is kapcsolódik, ami a tudatod által felfoghatatlan, vagy nem is érezhető. Ez a képességed fejlődhet, és lassanként beengedsz az életedbe új, érdekes dolgokat. Az idő meghozza a válaszokat.

(via awarenessact)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top