Horoszkóp

5 különös jel, hogy elhunyt szeretted kapcsolódni próbál veled

A szellemek, az elhunyt lelkek számtalan módon próbálhatnak kapcsolatban lépni veled. Furcsa és szokatlan zajokat hallatnak, eltüntetnek dolgokat, de különös illatokat is érezhetsz. Számtalan más és persze nagyon különös módon próbálhat még kapcsolatban lépni veled elhunyt szeretted. Milyen módszereket vethet be, hogy magára vonja a figyelmedet? Íme, néhány furcsa jelzés.

1. A szellemek titokzatos dallamokat hallatnak

Titokzatos, de lehet akár hátborzongató is ez a furcsa dallam. Benne marad a füledben, nem is tudsz szabadulni tőle. Amikor többször hallod ugyanazt a dalt rövid időn belül, szinte biztosra veheted, szellem próbál kapcsolatba lépni veled. A dallam lehet olyan is, amelyet elhunyt szeretted nagyon sokat és nagyon szívesen hallgatott. Ebből a jelből pontosan tudhatod, ki az, aki a túlvilágról szeretne üzenni neked.

2. A szellemek a gondolataidat is befolyásolhatják

Furcsa és tőled szokatlan gondolataid támadhatnak. Nem is érted, vajon miért és mégis hogyan juthat az eszedbe ilyesmi, hiszen ez a fajta gondolkodás egyáltalán nem jellemző rád. Érdemes fölvetned, vajon a gondolataidat próbálja befolyásolni korábban elhunyt szeretted? Végy néhány mély levegőt, és csak figyelj az üzenetekre. Rá fogsz jönni hamarosan a megoldásra, és arra is, vajon mit szeretne tőled a fejedben kutakodó szellem.

3. Váratlan ajándékokat küldhetnek

Furcsa és szokatlan dolgok történhetnek veled, és nem feltétlenül csak jók. Az ajándékok sem mindenkor olyan meglepetések, amilyenre például a születésnapodon számíthatnál. Könnyen megeshet, a semmiből visszautasíthatatlan munkaajánlatot kapsz, vagy megismerkedsz valakivel, aki jócskán összekuszálja az érzelmi szálakat az életedben, de valójában bármi megtörténhet veled egészen váratlanul. Gondolj szerettedre, akinek köszönetet is mondhatsz, hiszen a másvilágról küldte a váratlan ajándékokat.

Elhunyt szeretted, az angyalok és a szellemek számtalan módon próbálnak kapcsolatba lépni veled

4. Végzetes találkozásokat is összehozhatnak a szellemek

Egészen váratlanul találkozol össze valakivel, akiről hosszú évek óta semmit sem tudtál. Elmesél neked egy történetet, amely pontosan a problémádra nyújt megoldást. Az is megeshet, olyas valakibe botlasz, aki önzetlenül segít rajtad, anélkül, hogy kérted volna a segítséget. A találkozásokat szinte biztosan az angyaloknak, az elhunyt szerettednek köszönheted. Váratlan dolgok persze bármikor történhetnek veled, de ami nagyon pozitív, az sosem csak úgy, véletlenül esik meg.

5. A szellemek az állatokkal „üzennek”

Az állatok nagyon érzékenyek a szellemek jelenlétére. Kiskutyád vagy macskád előbb megérzi, hogy szellem lehet a lakásban, mint te magad. Éppen ezért  a szellemek szívesen üzennek az állatokkal. Kedvenced szokatlan vagy furcsa viselkedéséből érdemes erre gondolnod. Hogy felvehesd a kapcsolatot elhunyt szeretteddel, érdemes ellazulnod és csak figyelned a belső hangokra. El fogja mondani, amit tudatni szeretne veled. Légy hálás érte, hiszen megható és lélekemelő találkozásban lehet részed.

(via ewao)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top