Horoszkóp

Ezt a 7 problémát csak az igazán öreg lelkek értik

Az öreg lelkeknek nem igazán egyszerű a mai világban boldogulniuk. Számos problémával szembesülnek, amelyeken mások talán jóval könnyebben lépnek túl. Mégis akadnak olyan dolgok, amelyeket csak ők értenek meg igazán. Ha számodra egyértelmű ennek az írásnak az üzenete, akkor biztosan te is nagyon öreg lélek vagy. Találkoztál már ezekkel a problémákkal?

1. Öreg lélekként úgy érzed, nem értenek meg a többiek

Nem véletlenül történik veled mindez, hiszen öreg lélekként egészen másként viszonyulsz az élethez, mint az emberek többsége. Különböző értékekben hiszel, egészen más dolgok érdekelnek. Az sem véletlen, ha inkább távolságot tartasz, mintsem erősen keresnéd a körülötted élők vagy a munkatársaid társaságát.

2. Öreg lélekként magányosnak tűnhetsz mások szemében

Nem véletlenül látnak így téged a körülötted élők annak ellenére, hogy te nem érzed magad magányosnak. Az viszont nagyon is igaz, hogy öreg lélekként szükséged van az egyedüllétre. Fontosak a barátaid, a családod, néha mégis úgy érzed, jobb csak magadban sétálni, olvasgatni, csendben lenni. Talán a rokonság fekete bárányaként emlegetnek, mert előfordulnak esetek, amikor inkább kihagyod a nagyobb összejöveteleket.

3. Gyakran bírálnak, mert a megérzéseidre hallgatsz

Az öreg lélek egyik legfontosabb jele az érzékenysége, a bámulatos intuíciója. Miért is ne hallgathatnál a megérzésekre a logika helyett? A legtöbben alaposan mérlegelnek, és a logikus érvekre hagyatkozva döntenek, te inkább befelé figyelsz. Jól teszed, és használd is bátran különleges képességedet, teljesen mindegy, hogyan vélekednek rólad a többiek.

öreg lélek jelek előző életek

Ezeket a problémákat és helyzeteket csak a nagyon öreg lelkek értik meg (Getty)

4. Öreg lélekként más a véleményed a kikapcsolódásról

Szerinted nem az éjszakába húzódó bulikon vagy az óriásira méretezett partikon vezethető le a feszültség a leginkább. Téged sokkal inkább kikapcsol, amikor meditálhatsz, kirándulhatsz a szabad levegőn vagy kedvenc italodat kortyolhatod a teraszon, miközben a naplementét csodálod. Könnyen lehet, hogy a többiek szerint rémesen unalmas típus vagy, az igazság inkább az, hogy nagyon sok előző élet tapasztalatával születtél ebbe a világba.

5. Különös módon vonzódnak hozzád az idegenek,

aminek persze nem mindig örülsz olyan nagyon. Leginkább akkor terhes a kedvesség, amikor kéretlenül zúdítják rád a problémáikat, vagy levakarhatatlanul beszélnek és beszélnek, te pedig képtelen vagy szabadulni. Vonzó kisugárzásodnak köszönhetően az utcán gyakran szólítanak le téged idegenek. Nem feltétlenül azért, mert ismerkedni szeretnének, hanem mert téged találnak a legszimpatikusabbnak ahhoz, hogy útbaigazítást vagy bármilyen segítséget kérjenek. Ez is az öreg lelkek egyik ismertetőjele.

6. Öreg lélekként túlbonyolítod az életet

Másként tekintesz az életre, mint általában mások. Problémásabbnak érezheted, láthatod a különböző helyzeteket, amiből a megoldás is nehezebbnek tűnhet. Talán még mosolyognak is rajtad a többiek, hogy miért bonyolítod túl az életet, vagy miért nem használod ki jobban az adódó lehetőségeket.

7. Sosem érzed úgy, hogy otthonra találtál

Nemcsak a lakásodról érzed úgy, hogy el kéne adnod, és máshová költöznöd, de a barátaid között sem érzed magad mindenkor igazán otthon. Úgy érezheted, a családi karma oldása a feladatod, hiszen a szeretteid között sem érzed magad mindenkor biztonságban. Nem véletlen, hogy gyakran megfordulhat a fejedben: más vagy, mint ők. Az érzések nem véletlenek, öreg lélekként érkeztél a földre.

(via David Wolfe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top