Horoszkóp

7 biztos jel, hogy már nagyon sok életet éltél

Nagyon sokan hisznek a lélekvándorlásban. A lélek halhatatlan, s újabb és újabb testben megszületve fejlődik, és halad a Nirvána, a teljes megvilágosodás felé. Nos, több olyan dolog is történhet veled, amire egyszerűen nincs más magyarázat... Íme a részletek.

A keleti filozófiák hisznek a lélek halhatatlanságában. Úgy tartják, hogy csak a test hal meg, a lélek továbbél, majd újabb és újabb testet öltve magára halad a tapasztalás, a fejlődés útján. A lélek halhatatlanságának valójában számos furcsa, szokatlan jele is lehet, amit te magad is tapasztalhattál már. Ha a következő jelek ismerősnek tűnnek, könnyen lehet, te is nagyon sok előző életet éltél már. Nos, hiszel a reinkarnáció létezésében?

1. jel, hogy sokszor születtél már újra

Időnként furcsa emlékek törhetnek rád. Nem tudod megmagyarázni, honnan ismerős az a hely, ahol korábban még sosem jártál, vagy miért olyan vonzó az a valaki, akivel épp csak egymásra pillantottatok, de még nem láttad őt korábban. Vagy talán mégis? Az előző életek emlékei ilyen módon törhetnek elő a tudattalanból.

2. jel, hogy számtalanszor reinkarnálódott a lelked

Amikor a megérzéseid nagyon erősen működnek valaki mással. Persze, lehet, hogy régóta ismeritek egymást, de az nem véletlen, hogy szavak nélkül is értitek egymás gondolatát. A két lélek nagyon közel áll ilyenkor egymáshoz, könnyen lehet, ikerlelkek találkozása a tiétek. S ez is csak újabb „bizonyítéka”, hogy nem egyszer élsz.

3. jel, hogy nagyon sok előző életet éltél

A reinkarnáció létezésére utalhat, amikor megmagyarázhatatlan félelmek gyötörnek. Nem tudod, miért félsz például a pókoktól, a kígyóktól vagy bármi mástól, pedig a mostani életedben semmilyen kellemetlen élményt nem éltél meg. Ilyenkor a belső félelemre nincs igazán más magyarázat, mint a korábbi életekben szerzett fájdalmas tapasztalat.

Ezek a jelek a lélekvándorlás lehetőségét igazolják (fotó: Getty)

Ezek a jelek a lélekvándorlás lehetőségét igazolják (fotó: Getty)

4. jel, hogy reinkarnálódott már a lelked

Az előző életek lehetőségére utal az az érzékenység is, amikor előre megálmodod vagy előre megérzed mindazt, amit történni fog veled. Ezek az események pontosan úgy következnek be, ahogyan az álomban előre láttad. A lélek álmodban más „dimenziókban, a testen kívül” járhat. S miért ne tehetné ezt életeken keresztül is?

5. jel, hogy már nagyon sokszor újraszülettél

Az is egy erős jelzés lehet, ha olyan típus vagy, aki könnyen átérzi mások problémáit. Aki ugyanis nagyon sok életet élt, sokkal több érzelemmel találkozott az életei során, nagyon sok különféle érzelmet – pozitívat, negatívat egyaránt – tapasztalhatott meg, ezért jóval érzékenyebb és empatikusabb mások problémái iránt is.

6. jel, hogy sokszor reinkarnálódott a lelked

Akinek nagyon sokszor reinkarnálódott a lelke, minden bizonnyal öreg lélekkel rendelkezik. Nem számít, hányadik évedet taposod a jelen életben, mégis születetten bölcsebb lehetsz, mint a korosztályodat képviselők többsége. Más dolgok fontosak, másként tekintesz magadra és másokra is. Egyszerűen érettebb a gondolkodásod.

7. jel, hogy számtalanszor reinkarnálódott a lelked 

Talán az egyik legbiztosabb jel, hogy sok életet tapasztaltál már, ha te is mélyen érdeklődsz a spiritualitás iránt. Könnyen lehet, a családodban te vagy az egyetlen, akit érdekel a spirituális gondolkodás. Törekszel a nyugalomra, a boldogságra, az elégedettség érzésére, foglalkoztat az önismeret, a lelked fejlődésének a lehetősége.

(via sivana spirit)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top