Horoszkóp

5 módszer, hogy visszaemlékezz az előző életeidre

Az egészen kis gyerekek között akadnak, akik érdekes történeteket mesélnek szüleiknek. A furcsa sztorik valótlannak tűnhetnek, pedig a kicsi, megeshet, az előző életeikről mesélnek. Aztán ezek az emlékek a homályba és a tudattalanba vesznek. Ha felnőttként szeretnél bepillanatani, visszaemlékezni az előző életeidre, öt lehetőséget mutatunk erre.

Az előző életek emlékei mélyen a tudattalanban rejtőznek. Nem könnyű előcsalogatni őket, de nem is lehetetlen. Ha elakadtál a mostani életedben, és azt gondolod, a probléma a régmúltban gyökerezhet, vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy, hol és milyen körülmények között születtél és éltél, a következő módszerekkel visszaemlékezhetsz.

1. Nincsenek előző életek a hitrendszered szerint

Ha kategórikusan visszautasítod a reinkarnáció lehetőségét, akkor egyrészt szokatlan, hogy ezt a cikket olvasod, másrészt különösen fontos, hogy a korábbi életek lehetőségeit kutasd. Erősen blokkolod ugyanis a tudattalanodat, pontosan abban, hogy nem léteznek előző életek. Ezt azért teszed, hogy véletlenül se nézz szembe az emlékekkel.

2. Utazz vissza az előző életekbe

Ehhez mindössze meditálnod kell. Természetesen egyszerűbb, ha szakértő segítségét kéred, de magad is megpróbálkozhatsz az utazással. Lazítsd el a tested és az elméd, gondolj arra, hogy messzi, ismeretlen országba utazol, ahol aztán hosszú barangolást, keresést követően egy barlangra és egy ajtóra bukkansz. Nyiss be az ajtón, pillants be valamelyik előző életedbe. Először vélhetően csak furcsa, de talán mégis ismerős érzések fognak el, aztán képeket is láthatsz. Az utazás végén lassan térj vissza a jelenlegi életedbe, fokozatosan ébreszd fel magad.

3. Készíts listát

Végy egy lapot és egy tollat, majd írj listát azokról a dolgokról, amiket különösen kedvelsz, és azokról, amit nagyon nem szeretsz. Tárgyakat, érzeteket, emlékeket, ételeket, de embereket, állatokat is felsorolhatsz, mindent ami eszedbe jut a nélkül, hogy hosszasan gondolkodnál rajta. Amikor a két lista elkészült, kezdd el összekötni az összetartozó szavakat. Például szerepel a nem szeretem-listán, hogy nem kedveled a hideget, az esőt, a hegymászást, vagy az olyan filmeket, amelyben téli tájakat mutatnak be, akkor ezek mindenképpen utalhatnak egy olyan korábbi életre, amikor fagyos helyen éltél. A pozitív oldalon pontosan rátalálhatsz a korábbi életekre. Ha országokat is megjelöltél, biztosan éltél azokon a helyeken.

4. Álmodd meg az előző életeket

Az egyik legegyszerűbb módja, hogy visszautazz az előző életekbe. Készíts magad mellé tollat, jegyzetfüzetet. Elalvás előtt koncentrálj arra, hogy az álmaidban korábbi életre szeretnél visszaemlékezni. Könnyen lehet, másnap reggel semmire sem emlékszel, de kitartással hamarosan olyan történetekre ébredhetsz, amelyek a múltba vezetnek vissza. Írd fel a papírra az emlékeket vagy az érzeteket, töredékeket, amelyekből hamarosan kerek egész állhat össze.

5. Milyen dolgok járnak leginkább a fejedben?

Biztos jelei, hogy korábban is éltél, azok a dolgok, amelyek mostanában a leginkább foglalkoztatnak. Az olyan történések, feladatok, amelyekkel a reinkarnáció során már többször találkoztál, de nem oldottad meg, a jelen életedben is előbukkannak. Nos, melyek ezek?

5 módszerrel visszaemlékezhetsz az előző életekre
5 módszerrel visszaemlékezhetsz az előző életekre

(via Gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top