Horoszkóp

6 jel bizonyítja, hogy te is öreg lélek vagy

A keleti filozófiák szerint számos reinkarnáción keresztül fejlődik a lélek. Az újabb és újabb testet öltésekkel számtalan tapasztalatot szerzel. Sokan nagyon öreg lélekként érkeztek a mostani életükbe, és talán nem is értek, miért mások, mint általában a többiek. Ez a 6 jel mind arra utal, hogy te is öreg lélekként születtél újra. Vajon tapasztaltad már a jeleket?

Gyakran hallani az „öreg lelkekről”, akik már számos életet megéltek, és rengeteg tapasztalatot gyűjtöttek a világról. Most mutatunk hat jelet, amelyek arra utalnak, hogy már sok-sok előző életet élhettél meg. Tapasztaltad már a jeleket?

1. Élvezed, ha nagyon különböző emberek vesznek körül

Öreg lélekként izgalmasnak és inspirálónak találod a sokszínűséget, ezért gyakran bukkanhatsz fel olyan helyeken vagy eseményeken, ahol minél különbözőbb emberekkel ismerkedhetsz össze.

2. Már gyerekként is bölcs voltál

Azok, akik már nagyon sok előző életet éltek, jóval egyszerűbben értik meg a szeretet, az odaadás és az együttérzés fogalmait. Intuitívabbak, érzékenyebbek, könnyebben átéreznek dolgokat. Így ha már kisgyerekként is az élet értelméről beszéltél, lehetséges, hogy számtalan tapasztalattal a hátad mögött születtél újra.

3. Jobbítani akarsz a világon

Aki sokat élt, pontosan tudja, hogyan működik a világ, és sokszor a közjó elérése érdekében munkálkodik, teszi a dolgát. Mélyen hiszel, és fontosnak tartod a békét, az egyenlőséget, a társadalmi igazságosságot, az erkölcsöket.

Ezek a jelek bizonyítják, te is nagyon öreg lélek vagy (fotó: Pexels)

Ezek a jelek bizonyítják, te is nagyon öreg lélek vagy (fotó: Pexels)

4. Úgy érzed, nem vagy azonos a testeddel

Sokszor újra született, öreg lélekként nem a fizikai megjelenésed határoz meg, téged a külsőségek már kevésbé foglalkoztatnak. Tudat alatt tisztában vagy vele, hogy korábban már számos testben és alakban éltél. Néha úgy érezheted, tested nem is egészen a tiéd. Persze, ennek ellenére tudatosan figyelsz magadra, az egészségedre.

5. Hiszel benne, hogy mind egyformák vagyunk

Tapasztalt lélekként azt is pontosan tudod, hogy lélekszinten mit sem számít a nem, az életkor vagy a bőr színe. Sosem a külsőségek alapján ítéled meg a többieket, inkább ösztönösen a másik ember lelkét látod a test mögött.

6. Imádsz utazni

Ha legszívesebben folyamatosan úton lennél, az azért lehet, mert tudod, hogy ahol most élsz, nem az egyetlen otthonod. Világpolgárnak érzed magad, aki nemcsak egy kisebb, kevésbé sokszínű közösségben találhatja meg a helyét, hanem valójában bárhol képes vagy magad otthon érezni. Nem véletlenül, hiszen a lelked nagyon sokszor született már újjá.

(via Bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top