Horoszkóp

5 jel bizonyítja, hogy nem csak egyszer élsz

Nagyon sokan hisznek a lélekvándorlás, az újjászületés lehetőségében. És talán még többen utasítják el mereven a lélek örök létét. Annyi bizonyos, hogy a keleti filozófiák szerint nem csak egyszer élünk, a lélek újra és újra testet ölt, hogy fejlődjön, és tapasztaljon. Nos, ez az 5 jel bizonyítja ezt a hitet. Tapasztaltad már ezeket a jeleket?

A keleti kultúrák és vallási filozófiák – többek között a buddhizmus, a hinduizmus – elfogadják az újjászületés létezését. A tibetiek, az indiaiak, a balinézek szerint nemcsak egyszer élünk, számtalan reinkarnáción át járja újra és újra végtelennek tűnő fejlődési útját a lélek, hogy majdan egyszer eljusson az öröklétbe, a nirvánába, avagy a legfőbb boldogságba.

Állításuk szerint egyértelmű bizonyítékok is léteznek az újjászületés tényére, amit a mostani életedben talán már többször is megtapasztalhattál, csak nem tudtad, hogy az egy jel a reinkarnáció létezésére. Nos, tapasztaltad már valamelyiket? Íme az izgalmas részletek.

1. jel: álmaid bizonyítják, hogy nemcsak egyszer élsz

Mindenki álmodik, még akkor is, ha azt állítja, ő bizony soha. A szerencsések gyakran egészen tisztán emlékszenek az álmokra, másokra a feledés homálya borul az ébredést követően. Az álomképek ugyanis nagyon sokszor visszavisznek az előző életekbe. A tudattalanból alvás közben törhetnek fel a korábbi életek fájó vagy éppenséggel nagyon is kellemes emlékei. Amikor a reggeli ébredéskor ismerős, mégis megmagyarázhatatlan érzések törnek rád, talán fura, de valóságos képekre is emlékszel, biztos lehetsz benne, hogy valamelyik korábbi életben jártál.

2. jel: déjà vu érzések az előző életekre utalnak

A déjà vu nagyon erős és megmagyarázhatatlan jelenség. Sokak szerint az idegrendszer zavara okozza, míg az ezoterikus vélekedések úgy gondolják, pontosan ez a jelenség bizonyítja a párhuzamos univerzumok létezését. A déjà vu érzések nagyon is lehetséges magyarázatot adhatnak az előző életekből származó emlékekre.

Ezek a jelek bizonyítják, hogy nemcsak egyszer élsz (iStock)

3. jel: félelmek és fóbiák az előző életek bizonyítékai

Talán te is olyan fóbiától szenvedsz, vagy olyan megmagyarázhatatlan félelmed van, amire a jelen életedben egyszerűen nincs értelmes és kézzel fogható magyarázat. Mégis miért rettegsz a pókoktól, kígyóktól, ha soha, semmilyen negatív élményed nem volt velük kapcsolatban a mostani életedben? A félelmet okozhatja a tudattalanból feltörő előző élet fájdalmas tapasztalata, amely újabb jel a reinkarnáció létezésére.

4. jel: szokatlan emlékek bizonyítják, hogy nemcsak egyszer élsz

Leggyakrabban a kisgyerekeknél fordul elő, amikor olyan eseményről mesélnek döbbenetes pontossággal, amiről a koruknál fogva nem is tudhatnak. A szülők értetlenül hallgatják a történeteket, amelyeket aztán a gyermeki fantáziának tudnak be. Pedig nagyon is lehetséges, hogy a kicsik az előző életük történéseire emlékeznek vissza.

5. jel: erős megérzések a lélekvándorlás létezését bizonyítják

Megérzései valójában mindenkinek működnek. Ha úgy gondolod, neked sosem, akkor talán arról lehet szó, hogy nem figyelsz a belső hangokra, vagy az elméd rendre felülbírálja a megérzéseket. Ha jól belegondolsz, biztosan találsz olyan szituációt az életedben, amikor nem sokkal később kiderült, mégiscsak az első gondolatod volt a helyes. Az erős megérzés, az intuíció szintén bizonyíték, hogy jóval több minden létezik körülötted, mint amit az érzékszerveiddel fel tudsz fogni.

(PQ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top