Horoszkóp

Ez a 3 éves kisfiú emlékszik előző élete gyilkosára – döbbenetes videó

Egészen döbbenetes a 3 éves kisfiú története, és igencsak elgondolkodtat a reinkarnáció létezéséről. Ha valami bizonyítja a lélekvándorlás lehetőségét, ez a történet, ez a videó mindenképpen. A kisgyerek emlékezett korábbi élete gyilkosára, sőt felismerte őt, de még azt is pontosan tudta, hogyan halt meg, és hol temették el testét. A lélegzeteállító videóból minden részletre fény derül.

Ez a 3 éves szíriai kisfiú elmesélte, hogyan halt meg az előző életében. Először persze senki sem hitt neki. Aztán a falu lakói mégis követték a történetet, mert olyan pontos és valóságos részleteket mondott el, amelyekről egy ilyen kicsi gyerek egyszerűen nem tudhatott.

A fiúcska részletesen elmesélte, gyilkosa baltával fejbe ütötte, és megmutatta azt is, hol fekszik a holtteste. A falu lakói megtalálták a csontvázat, a balta ütötte sebhely is tökéletesen kivehető volt az áldozat koponyáján, és az elásott gyilkos eszközt, a baltát is megtalálták a sírban.

A kisfiú korábbi életében is férfiként élt, a nevére és a lakhelyére is megdöbbentő pontossággal emlékezett. A nyomozás során fölkeresték a másik falut is. Kiderült, a férfi valóban ott élt, ahol a gyerek mondta, de négy évvel ezelőtt nyomtalanul eltűnt, azóta sem tudni, hol lehet, senki sem hallott felőle. És a történet itt még nem ért véget…

A gyerek a gyilkosát is megnevezte, és persze fel is ismerte. Amikor a férfit szembesítették a történettel, halálra sápadt, rendkívül zavarba jött, képtelen volt értelmes mondatokban megfogalmazni. Végül beismerte tettét, azóta megérdemelt büntetését tölti.

A 3 éves kisfiú bámulatos története ragyogó bizonyítéka a reinkarnáció létezésének. Ha eddig nem hittél volna a lélekvándorlásban, ez az egészen elképesztő történet téged is meggyőzhet, a lélek nem hal meg, egy következő testben mindaddig újra és újra megszületik, míg feladatát be nem végzi.

(via ewao)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top