Horoszkóp

Melyik órát választod? És vajon mit mutat az előző életedről?

Melyik gyönyörű és nagyon különleges óra vezet vissza a múltba? Melyik fedi fel az előző életedet? Ebből a különleges tesztből most nagyon különleges választ kaphatsz a feltett kérdésekre... Az biztos, hogy meghökkentő felismerésekre jutsz.

A három gyönyörű és különleges óra közül egyik nagyon fontos üzenetet tartogat a számodra. Éppen emiatt sem érdemes hamarkodnod a választást. Nézd meg az órákat alaposan, közben próbálj mindenféle gondolatot száműzni a fejedből. Melyik az a kép, amelyik a leginkább vonz, amelyiket a legszebbnek, a legegyedibbnek érzed? Mit súg a belső hangod, melyiket kéne választanod? Tudattalanod ezúttal az előző életekbe enged bepillantani. Legyél őszinte és türelmes magadhoz, csak a végleges döntésedet követően görgess lejjebb a válaszokhoz.

Melyik gyönyörű órát választod? (iStock)

Ezt árulja el az előző életedről az első óra

Mostanában többet foglalkoztat az egészséged, az étkezésed? Netán a pénz hiánya okoz problémákat? A párkapcsolatod sem úgy alakul most, ahogyan igazán szeretnéd? Könnyen lehet, a nehézségeket az előző életedből hozod. Úgy tűnik, az előző inkarnációban szerzetesként, apácaként élted az életedet, de tartozhattál valamilyen szigorú erkölcsöt valló vallási csoporthoz is. Éppen ezért a mostani életedben tudattalanul is a puritán, örömtelen életet választod. Könnyen előfordulhat, hogy mindennek pontosan az ellenkezője igaz rád: valósággal habzsolod az életet, mintha be akarnád pótolni a múlt nélkülözéseit. A mostani életedre megszabadultál a kötöttségektől, de a középút helyett a ló túlsó oldalára estél. Vedd észre ezeket a mintákat, és tudatosan próbáld a békét, a valódi lelki nyugalmat megteremti az életedben. Kérheted ehhez Jeremiel arkangyal segítségét, aki elvágja a múlt kötelékeit, felszabadít téged, hogy megélhesd a valódi boldogságot.

Ezt tudhatod meg az előző életedről, ha a második órát választottad

Az előző életedben szinte biztosan valamilyen kis törzs vagy csoport gyógyítója voltál. Ne lepődj meg, ha a mostani életedben anyagi problémákkal küszködsz. A régmúltban a segítségért cserébe ételt, ruhákat kaptál, valójában mindent, amire akkoriban szükséged volt. Könnyen lehetséges, hogy most is gyógyítóként, lelki segítőként dolgozol, amiből talán nem könnyen élsz meg, hiszen az előző életed tapasztalata mélyen él még benned. A mai világban a gyógyításért, a segítségnyújtásért bátran kérhetsz pénzt, sőt az adok-kapok egyensúlyát csak így tudod fenntartani – még ha nehezedre esik is. A szolgáltatásod, a munkád értékes, ahogyan te magad is. Vagyis a kérdés leginkább az, te mennyire értékeled magadat? Kérheted Rafael arkangyal támogatását, aki megtisztítja az előző élethez való kötődésedet, segít jólétet, bőséget teremteni a mostani életedben.

Ezt fedi fel az előző életekről a harmadik óra

Úgy tűnik, az előző életedben viszonzatlan, reménytelen szerelmet éltél meg. Tudat alatt még mindig érzed ezt a fájdalmas és keserű tapasztalatot. Ha a mostani életedben is inkább sikertelenek a kapcsolataid, menekülsz a valódi és mély érzelmektől, nagyon erős hit élhet még a lelkedben, hogy nem vagy elég jó, elég értékes a szeretethez. Nem véletlenül vonzol mindig olyan társat, aki nem értékel, nem tisztel téged megfelelően, mert valójában magad szabotálod a boldogságodat. Így követed tudattalanul az előző életek mintáját. A megoldáshoz, a valódi boldogsághoz és a feloldozáshoz kérheted Ariel arkangyal segítségét. Ehhez zöld színű gyertyát érdemes gyújtani, mert ez a szívcsakra színe is. Az angyal segít a szívcsakrát megtisztítani, így már képes leszel magadat és másokat is szeretni, el tudod fogadni a szeretetet és a hozzád méltó társat.

(via Lisa Beachy)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top