Horoszkóp

3 jel, hogy felismertél valakit az előző életedből

Hiszel benne, hogy nem történnek véletlen találkozások az életedben? Hogy a számodra fontos vagy éppenséggel kellemetlen emberekkel már az előző életeid során is kapcsolatban álhattál? Ha igennel válaszoltál a kérdésekre, akkor három olyan világos jelet mutatunk, amelyből mostantól biztosan tudhatod, valakivel nem először találkoztál, már a korábbi életekben is ismertétek egymást.

Sajnos az előző életek emlékei olyan mélyen rejtőznek, hogy legfeljebb csak az időnként felsejlő érzésekből gondolhatod, korábban is történhettek veled már dolgok. Időnként mégis olyan erős kapcsot érezhetsz, vagy olyan különös, mégis ismerős érzések foghatnak el, amelyek nem magyarázhatók semmi mással, csak a reinkarnáció lehetőségével.

Hogy mégis milyen jelekből tudhatod, ha valakivel találkoztál már az előző életedben is? Esetleg olyan, eddig ismeretlen helyen jársz, amihez mégis van valamilyen kötődésed? Íme, a három legvilágosabb és legbiztosabb magyarázat.

1. jel az előző élet lehetőségére

Amikor szinte azonnal érzel valamit, pedig még sosem találkoztatok. Erős vonzalom érint meg, pedig most látod őt először. Legalábbis ezt gondolod. A különös érzés az emlékezetedre is hat, akkor is, ha semmire sem emlékszel. Ilyen erős kötődést érezhetsz rokonokkal, családtagokkal, barátokkal és a társaddal kapcsolatosan is minden bizonnyal éppen azért, mert hasonlóan kötődtetek egymáshoz a korábbi életekben is. Amikor valakivel szemben szokatlanul erős ellenszenvet érzel, ő sem véletlenül és a semmiből bukkant fel, vele is találkoztál már a korábbi életekben.

2. jel az előző életbeli találkozásra

A telepátia leginkább azokkal az emberekkel működik, akikhez előző életeidben is erősen kötődtél. Elegendő csak rágondolnod, és valamilyen módon jelezni fogja, hogy vette az üzenetet. Felhív telefonon, sms-t ír vagy váratlanul felbukkan az utcán. Az ilyen kapcsolódásokat semmivel sem lehet megmagyarázni, talán csak azzal, hogy lelkeitek megérzik egymás közelségét, és a nélkül, hogy tudnátok róla, kapcsolódnak egymáshoz.

3. jel, hogy az előző életekben is találkoztatok már

Amikor belenézel a szemébe, nagyon ismerősnek tűnik. A szem ugyanis nem változik, pontosan ugyanaz tükröződik belőle, mint a korábbi életekben is. Az írisz egyedi, csakis rád jellemző, ezért is összetéveszthetetlen. Nem véletlenül mondják, hogy a szem a lélek tükre. Mindent kiolvashatsz belőle, ezért lehet ismerős, ezért ismerheted fel a pillantásból is egykori szerelmedet, a szüleidet vagy bárki mást, aki valamikor is nagyon közel állt hozzád.

Ezekből a jelekből tudhatod, az előző életekben is találkoztatok már
Ezekből a jelekből tudhatod, az előző életekben is találkoztatok már

(via spirit of buddhism)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top