Horoszkóp

Ki voltál az előző életedben? Válassz egy virágot!

Ki ne lenne kíváncsi az előző életére? S mivel csak nagyon kevesek visszaemlékezni a tudattalanban rejlő emlékekre, ezzel a teszttel bepillanthatsz a a régmúltba. Nagyon egyszerű a feladat: nézd meg a gyönyörű virágokat és válassz egyet!

Nem tudni, mennyi előző életet éltél, ahogyan az is inkább csak sejthető, hogy fiatal vagy tapasztalt, öreg a lelked. A tudattalanban rejlő információkat nem mindig könnyű a felszínre hozni, de persze nem is lehetetlen. Ezzel a különleges virágteszttel valamit felvillanthatsz, előhúzhatsz az emlékeidből. Nem véletlen ugyanis, hogy milyen virágokat és színeket kedvelsz most. Nézd a képeket, és az első benyomásra hagyatkozva válassz egy virágot!

Vajon ki lehettél a mostani születésed előtt? Ez az izgalmas személyiségteszt segít a válaszban.

Melyik virágot választod? S vajon mit mutat meg az előző életedből?

Melyik virágot választod? S vajon mit mutat meg az előző életedből?

Ezt fedi fel az előző életből a kék virág

Ha a kék virágot választottad, előző életedben figyelemre méltó kommunikációs készséggel rendelkeztél. Lehetséges, hogy tanítóként, ügyvédként, tanácsadóként, esetleg szónokként élted a mindennapokat, de az is lehet, nagy tiszteletet és népszerűséget szereztél magadnak. Nagyon hatásosa, lenyűgözően beszéltél, ugyanakkor becsületes, őszinte és megbízható ember voltál. Nemcsak a saját érdekedet nézted, a környezetedre is gondoltál, figyeltél. S ha most jól belegondolsz, a mostani életedben is kiváló a kommunikációs készséged, remekül írsz, szeretsz olvasni, és könnyen megtalálod a közös hangot a környezeteddel. Szívesen segítesz, szívesen tanítasz másokat. Még az is lehetséges, hogy most is hasonló munkát végzel, mint a korábbi életedben.

Ezt jelzi az előző életből a sárga virág

Gyógyító, orvos, lelki segítő lehettél az előző életedben, ha a középső virágot választottad. Természetedből fakadóan önzetlenül segítettél másoknak. Ismerted a gyógynövények hatásait, pontosan tudtad, mivel gyógyítsd a betegségeket. A testet, a lelket egyaránt gyógyítottad. Sokan fordultak hozzád a testi és lelki problémáikkal, sőt az is lehetséges, hogy kisbabák születésénél is szívesen segédkeztél. Sokan tiszteltek, szerettek és elfogadtak téged. Gyógyítói képességedet a jelen életedben is használhatod. Könnyen lehet, most is orvosként, esetleg spirituális gyógyítóként dolgozol. S ha eddig nem tetted volna, bizonyára hamarosan a felszínre hozod a benned rejlő különleges képességet.

A piros virág ezt meséli az előző életedről

Úgy tűnik, nagyon tehetséges ember voltál az előző életben, ha a piros színű virágot választottad. Kreativitásodat természetesen ebben az életedben is kibontakoztathatod magadból. Talán remekül rajzolsz, festesz, és ösztönösen értesz a művészetekhez. Szereted a zenét, esetleg fotózol is, ami nem meglepő, mert a korábbi életben művészethez kapcsolódó munkával kerested a kenyeredet. Ha fogalmad sincs, miben vagy tehetséges, meditálj minél gyakrabban, hogy felszínre hozhasd ezt a különleges képességet. Ebben az életedben talán épp az a feladatod, hogy fejleszd az önismeretedet, s valami igazán izgalmas tulajdonságot fedezz fel magadban. Az is biztos, előbb-utóbb kiderül, hogy miben lehetsz kivételesen sikeres.

(via awaking people)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top