Horoszkóp

Melyik mandalát választod? Milyen jóslat vár rád?

Melyik mandalát választod? És milyen jóslat vár rád? Valóban izgalmas és kihagyhatatlan spirituális üzenetet közvetítenek most az égiek...

A lelki vezetők olyan nem fizikai segítők, akiket születésedkor jelölnek ki számodra az égi tanítók. Az a feladatuk, hogy segítsenek azokat a feladatokat végrehajtani, amelyeket a lelked a születést megelőzően vállalt a földi lét idején teljesíteni. Sokak számára jelent megnyugvást a tudat, hogy nincsenek egyedül, és hogy az útmutatás bármikor elérhető lehet számukra. Válassz egy mandalát, és máris megismerheted a jóslatot, avagy lelki vezetőd spirituális üzenetét.

Vajon mit jósolnak most a mandalák? (IstockPhotos)

Az 1. mandala jóslata

Ha az első mandalát választottad, máris készülj, mert friss energia érkezik hozzád a pénzügyek területén. Lehet, hogy új bevételed lesz, talán új állásajánlatot, netán fizetésemelést kapsz, de könnyen megeshet, hogy most bámulatos és nagyon gyümölcsöző új befektetési lehetőséged adódik. Fogadd hálával, amit kapsz, így biztosíthatod ugyanis, hogy továbbra is feléd csörgedezzen az anyagi szerencse patakja.

A 2. mandala jóslata

Lehet valaki túlságosan kezdeményező? A válasz igen. Lelki vezetőd, a mandala üzenete szerint nem kell túlzásba vinned a kezdeményezést, nem kell változásokat kikényszerítened a közel jövőben. Amikor valóban érezhető változást teszel az életedben, nagyon-nagyon fontos, hogy teljes mértékben tudatában legyél, mi és hogyan változik az előtted álló időszakban. A változások fényében másképp láthatod ugyanis az életedet, változik a világról alkotott elképzelésed és természetesen a kapcsolataid is. Légy nyitott az újdonságokra.

A 3. mandala jóslata

A harmadik mandala jóslata szerint múltad keserűségei és csalódásai még most is hatással vannak rád. Talán észre sem veszed, de bizonyos élethelyzetekben falat emelsz magad és mások közé. Ideje lebontani a védőbástyákat, és engedd meg a többieknek, hogy valóban megismerjenek. Ahogy múlik az idő, észreveheted, milyen sokan változnak körülötted, és mennyire akarnak igazán jót tenni veled. Végy egy nagy levegőt, kérd az égieket, hogy bízhass másokban, de közben azt is ismerd fel, ha valaki nem a legjobbat hozza ki belőled.

(via Awakening PeopleKiemelt kép: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top