Horoszkóp

Melyik mandalát választod? Kiderül, mi a legfontosabb célod 2019-ben

Minden év értékes leckékre tanít, ami alól 2019 sem kivétel. Az idén valami hihetetlenül hasznos tudást sajátíthatsz el, életed egyik fontos területén várnak rád új lehetőségek, új irányok. Hogy pontosan megtudhasd, vajon mi lehet ez, válassz egy csodás mandalát.

Nos, vajon melyik életterületedet érinti a legnagyobb változás 2019-ben? Mi az, amiben igazán nagyot léphetsz előre a sorsod útján? Először is tedd fel magadnak a kérdést: Mi az, amiről a leginkább tudnom kell 2019-ben?, majd válassz egyet a csodaszép mandalák közül. Felkészültél a játékra?

mandala teszt 2019 célok

Melyik mandalát választod? (fotók: iStockphoto)

Ezt árulja el 2019-ről az első mandala: tökéletes irány

mandala teszt célok 2019Amennyiben az első mandalát választottad, talán az utóbbi időben többször is feltűnt, vagy máris észre vetted tudatosan, milyen különböző típusú embereket, lehetőségek vonzol magadhoz. Nem véletlen, hiszen a tudatosságod nagyon sokat fejlődött. Hitrendszered alapvetően változott, sokkal inkább a bőségre, a jólétre, az örömre, a szeretetre, a valódi sikerre koncentrálsz. Az isteni vonzás törvénye nagyon hatékonyan működik, amit talán máris megtapasztalhattál az életedben. Döbbenetes módon áramlik az univerzális energia, melyért ugyanakkor nagyon sokat tettél a múltban. Ideje ünnepelni a megérdemelt sikert 2019-ben. Ha eddig nem érezted volna az áramlást, hamarosan megtörténnek a csodák.

Ezt árulja el 2019-ről a második mandala: szeretetteljes kapcsolatok

mandala teszt célok 2019Amennyiben a második mandalát választottad, úgy tűnik, akad néhány sötét folt a kapcsolataid között. Persze, szerencsére számos igazán támogató barátra, és szeretetteljes párkapcsolatra is találtál az elmúlt időszakban. A valódi boldogsághoz 2019-ben különösen fontos lenne, hogy a mérgező kapcsolatok helyett a valódi és örömteli kapcsolataidra vidd a figyelmedet. Ezek az egészséges kapcsolatok megérdemlik, hogy rájuk szánd az energiádat, mint azok, amelyek csak leszívnak téged. A vonzás törvényének értelmében mindig azt vonzzuk magunkhoz, amire a legtöbb figyelmet fordítjuk. Pontosan ezért kéne most neked is az igaz barátokra, a társadra figyelned a kihívást jelentő, egészségtelen kapcsolatok helyett.

Ezt árulja el 2019-ről a harmadik mandala: nagy lépés előre

mandala teszt célok 2019Amennyiben a harmadik mandala mellett döntöttél, a lelked emlékeztet téged, hogy nem kell részt venned minden nézeteltérésben, vitában, amelyekbe valahogy mégis mindig belekerülsz. Még csak lelkiismeret-furdalást vagy felelősséget sem kell érezned és vállalnod másokért. Érhető, ha néhány szituációban elveszíted a fejedet, de olyan helyzetek is akadnak szép számmal az életedben, amikor használhatnád az intelligenciádat, a finomságodat, a magasabb tudatosságodat. 2019-ben önmagadra figyelj elsősorban, hiszen nagyon sokat fejlődhetsz és változhatsz, a kisugárzásod pedig nagyon vonzóvá és szimpatikussá tesz téged a többiek szemében.

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top