Horoszkóp

Melyik mandalát választod? Izgalmas részleteket árul el rólad

A mandalák többet mesélnek a világról, és persze rólad is, mint sejtenéd. Amellett, hogy csoda szépek, nagyon beszédesek is. Nézd meg a képeket, és válaszd a szerinted legszebbet. Vajon mi mindent árul el most rólad? Annyi biztos, hogy izgalmas részleteket...

A mandalák különleges kozmikus ábrák, amelyek a végtelenséget jelenítik meg. A világ ugyanis jóval több annál, mint amit az érzékszervekkel képes lehetsz tudatosan felfogni. A mandalák az élet teljességét szimbolizálják. Tudatalattid pontosan tudja, jelen pillanatban mi a legfontosabb üzenet számodra. Hogy megismerhesd ezt az üzenetet, nem kell mást tenned, mint választani egyet a gyönyörű mandalák közül. Érdemes egy kis időt adni magadnak. Nézd meg az ábrákat, és válaszd azt az egyet, amelyik bármilyen okból a leginkább vonzza a tekintetedet. A személyiségre illő jellemzést a kép alá görgetve olvashatod el.

Melyik mandalát választod? (iStock)

1. mandala: gondolkodás

Az első mandala a gondolkodás, a bölcsesség szimbóluma. Talán éppen ezért választottad, mert gyakran megfordulhat a fejedben: „ezt én pontosan tudom”. Persze mindez nem azt jelenti, hogy képben vagy minden pletykáról, vagy te lennél az, aki a társaságban mindenről mindenkor pontos informálva van, hanem hogy a maga valójában és szépségében látod a természetet, a körülötted lévő világot. Kíváncsi típus lehetsz, ugyanakkor hajlamos vagy kicsit túlelemezni az eseményeket. Szükséged van pihenésre, egyedüllétre, csendre. Érdemes minél többet relaxálnod, jógáznod és önmagadra is időt fordítanod. 

2. mandala: szabadság

A második mandala a szabadság jelképe, így az utazást is szimbolizálja, ezért, ha ezt választottad, biztosan nagyon szeretsz világot látni. Könnyen lehet, most épp azt kérdezed: „miért, ki az, aki nem szeret utazni?”, mégis te valahogyan más vagy, mint a többiek. Tudatosan azért dolgozol és gyűjtöd a pénzedet, hogy minél több országot, kultúrát fedezhess fel. És mindig úton vagy, amikor csak teheted. Ugyanakkor fontos a pontosság, a megbízhatóság, te biztosan sosem késel sehonnan sem. Mindegy, mennyi idős vagy, lehetsz csupán 25 vagy már közel 80 éves, nem tarthat vissza senki és semmi, hiszen az igazi vándornak születtél, akit az újdonság megismerése inspirál.

3. mandala: élmények

A harmadik mandala a könnyedséget, a spontán hozott döntéseket, a valódi élményeket szimbolizálja. Arra emlékeztet, hogy még többet és többet akarj elérni az életedben. Azért választottad éppen ezt a képet, mert olyan típus lehetsz, akinek folyamatosan szüksége van az inspirációkra, az új ismeretekre, élményekre. Bátor és merész típusként mindent meg akarsz tapasztalni, ezért megesik veled, hogy bajba sodrod magadat. Utólag mégis azt mondod, „igenis megérte”. Legyél óvatos a szerencsejátékokkal, a káros szenvedélyekkel, hajlamos lehetsz ugyanis a két végén égetni a gyertyát. Gondold át, mi mindent szeretnél megvalósítani, megtapasztalni az életedben, és egyesével valósítsd meg a céljaidat.

4. mandala: spirituális világ

Az aranyszín a spiritualitás színe is. Talán azért választottad éppen ezt a mandalát, mert még nem tudtál dönteni az anyagi és a spirituális világ között. Könnyen lehet, egyre gyakrabban foglalkoztatnak téged az ilyen jellegű kérdések: „Miért dolgozom olyan sokat? Mi van, ha sok pénzt keresek? Vehetek belőle házat, családot alapíthatok? És mire jó még?”. Időnként talán megszállottan végzed a munkádat, a kimerültségig dolgozol, azután meg az előbb írt kérdéseken merengsz. Valóban érdemes elgondolkoznod: ha végigdolgozol az életedet, mikor élsz, mikor élvezed és éled meg az élet valódi örömeit?

5. mandala: szenvedély

A vörös a vér és a harc színe, de az energiával, az erővel, a kockázattal, a szenvedéllyel és természetesen a szerelemmel is társítják. A vörös érzelmileg is egy nagyon heves, felfokozott szín. Nem véletlen, hogy nagyon sok ország zászlajában, címerében jelenik meg. Nagyon határozott személyiségtípus lehetsz, ha az ötödik mandalára esett a választásod. Nem ijedsz meg a kihívásoktól, a kockázatoktól, nagyon merész és elszánt lehetsz. Te biztosan felmászol a piramis csúcsára is, és folyamatosan feszegeted a határokat. Ugyanakkor szívesen segítesz, amikor kérik tőled. Valódi harcos él a lelkedben, aki mindig megmenti a gyengéket, az áldozatokat.

6. mandala: érzékenység

A hatodik mandala a nyugalmat, a lágyságot, a szeretet, a természet szépségét szimbolizálja. Ha ezt a képet választottad, érzékeny és empatikus típus lehetsz. Ugyanakkor van benned erő és kitartás, kreatívan éled az életedet. Érdekel a misztika, a szemmel nem látható világ. Komoly célokat tűzöl magad elé, valami igazán egyedit szeretnél megvalósítani. A világot sokkal jobb helynek szeretnéd látni, és teszel is érte, hogy valóban az is lehessen. Legalább a közvetlen környezetedben. A békét, a szeretetet, a harmóniát kívánod mindenkinek, és törekszel is arra, hogy magadban is megtalálhasd ezeket az értékeket.

(via light workers) Kiemelt kép: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top