Horoszkóp

Meglepően pontos részleteket árul el rólad a szín, amit látsz

A színek nagyon sokat mesélnek rólad. Nem véletlenül kedveled az egyik színt, és biztos van olyan is, amelyiket ki nem állhatod. Választásod, az ízlésed a személyiségedről árulkodik. Vajon most mi mindent mesélnek rólad a színek?

A színek többet mesélnek rólad, mint sejtenéd. A pszichológia például előszeretettel használja a színteszteket, amelyekből nagyon sokféle létezik. Meglepően pontos személyiségleírásokat készítenek a preferált színek alapján. Az sem meglepő, hogy akik a világosabb színeket kedvelik, vidámabb, optimistább típusok. De még az aktuális hangulatodat is befolyásolhatják a színek. Kifejezetten színes egyéniség lehetsz, ha szívesen öltözöl színes holmikba. S hogy megtudhass valami igazán izgalmasat magadról, érdemes válaszolnod a következő tesztben szereplő kérdésekre.

A feladat valójában nagyon egyszerű, csak annyit kell tenned, hogy az első megérzésedre alapozva eldöntöd, milyen színeket látsz a képeken. Izgalmas játék lesz, amelyből arra is fény derül, hogy vajon melyik személyiségtípusba tartozol. Felkészültél? Akkor máris kezdődhet a legszínesebb és leginspirálóbb kvíz és teszt. A kvízt a képek alá görgetve indíthatod el, a “Kezdjük” gombra kattintással.

Vajon milyen színeket látsz? S mi mindent mesél rólad?

Vajon milyen színeket látsz? S mi mindent mesél rólad? (fotó: Getty)

 

Fotók: Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top