Horoszkóp

Melyik tengerparton pihennél? Választásod különleges információt árul el rólad

Ha másként nem utazhatunk, akkor legalább képzeletben tegyük meg. Nézd meg ezeket a pazar tengerparti helyszíneket, és döntsd el, hol nyaralnál a legszívesebben? Választásod nagyon különleges részleteket árul el a személyiségedről. Felkészültél egy szuper tengerparti utazásra?

Döntéseid nagyon sok mindent elárulnak a jellemvonásaidról, az eddig gyűjtött tapasztalataidról és természetesen mindarról, ami a tudattalanodban rejtőzik. Lássuk, mit tudhatsz meg magadról ebből a különleges, de annál izgalmasabb játékból. A négy tengerparti kép közül válaszd azt, ahová a legszívesebben elutaznál, amelyik a legjobban tetszik neked, majd olvasd el, választásod mit árul el a személyiségedről.

Melyik tengerparton nyaralnál a legszívesebben? (iStock)

Melyik tengerparton nyaralnál a legszívesebben? (iStock)

1. Érintetlen, rejtett kincses sziget

Kalandvágyó és nyughatatlan személyiségre vall ez a választás. Te biztosan mindenben képes vagy megtalálni az öröm forrását, s soha nem veszíted el optimizmusodat. Igyekszel minél több élményt átélni, s talán a legnagyobb félelmed, hogy elveszíted a szabadságodat, vagy egy helyben toporogva tétlenkedsz. Képes vagy megérteni az élet valódi értelmét, s ha elhatározol valamit, akkor mindent megteszel, hogy el is érd a célodat. Bár sok szép helyre elvetett már a sors, ahol számos csodát láttál, nem áll távol tőled a meditáció, hogy saját értékeidet is felfedezd magadban.

2. Meghitt tengerparti öböl

Ha bensőséges, nyugodt öbölre vágysz, azt jelenti, hogy békés, gondoskodó, kiegyensúlyozott és gyakorlatias személyiségtípus vagy. Az apróságokon nem akadsz fenn, teljesen boldoggá tesz, amikor a szerelmeddel töltheted az idődet. Megpróbálsz egyensúlyt teremteni a szakmai kihívások és a magánéleted között. A többiek nagyon kedvelnek téged, és nem véletlenül érzik kifejezetten jól magukat a társaságodban, így fölösleges elrejtened, mennyire hatalmas szíved van…

3. Érintetlen sziget az óceán közepén

Ha vonzódsz az érintetlen, elhagyatott tengerpartokhoz, döntésed nagyon is kreatív személyiségre utal. Te biztosan mindenben képes vagy észrevenni a szépséget, a jót. Míg egyesek csak átlagos fát, virágot látnak, addig számodra a világ rendkívül színes és szórakoztató hely. Új magyarázatot próbálsz adni a körülötted lévő dolgokra, s életszemléleted miatt a legtöbben bölcsként tekintenek rád. Nem gond, ha egymagadban kell töltened az időt, s ha új erőre kaptál, továbbra is lelkesen fordítod az energiádat mások támogatására.

4. Egzotikus paradicsom

Ha a békés paradicsomi környezet vonz téged a leginkább, minden bizonnyal érzékeny, őszinte lélek lakozik benned. Végtelenül romantikus alkat vagy, s fontos számodra, hogy a szerelem minden szintjét megélhesd. Az érzelmek számodra valódi képességgel érnek fel, becsben tartod a sajátodat, de együttérzést tanúsítasz mások iránt is. Mindig ott vagy, amikor a szeretteidnek szükségük van rád. A nyugalmas környezet kiváló arra, hogy teljesen kipihenhesd magad, s inspiráló ötleteket meríthess a céljaid megvalósításához.

(via understanding compassion)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top