Horoszkóp

Mit látsz a képen először? Ez egy nagyon különleges személyiségteszt

Ez egy nagyon érdekes személyiségteszt. Kutatással igazolták, hogy az agy csak bizonyos részletekre figyel fel az első pillanatban, viszont ez a részlet nagyon sok mindent mesél a válaszadóról. Nos, mit látsz elsőre ezen a képen? És ez mit árul el a személyiségedről?

A több mint 10 ezer diák részére szervezett múzeumlátogatás különleges eredménnyel zárult. A kutatók arra kérték a fiatalokat, hogy csak nézzék végig a műalkotásokat, és első pillantásra döntsék el, tetszik-e nekik az adott festmény, vagy sem. Az agy meglepően gyorsan alkot véleményt a látottakról, de bizonyos részletek fölött elsiklik.

Ebben a személyiségtesztben nagyon hasonló a feladat. Csupán nézd meg ezt a furcsa képet, és döntsd el, mit látsz rajta elsőre. Az első benyomás mindig a legárulkodóbb, hiszen a tudattalanból érkezik az információ, amit a logikus agy még nem bírált felült. Döntsd el, hogy mit látsz először a képen… majd lejjebb görgetve olvasd el az ahhoz tartozó választ.

Nos, mit látsz ezen a különleges képen? (iStock)

A hegedű szerint a személyiséged…

Amennyiben a hegedűt láttad meg a képen először, elmondható a személyiségről, hogy az életedben a legfontosabb dolgokra figyelsz a leginkább. A feladatokra, a célokra koncentrálsz, nem fecsérled az időt apróságokra, a látszólag lényegtelen részletekre. Az igazán fontos pillanatokat, emlékeket tartod számon, amelyekért hálát érzel. Tudattalanod ez esetben arra hívja fel a figyelmedet, hogy a lelked, a szíved hangjára is hallgatnod kéne. Ne csak azt tedd, amit mások várnak tőled, hanem a saját igényeidre is szánj időt. Az önzetlenséggel érheted el a valódi lelki békét, de ehhez magaddal is önzetlennek kell lenned. Nyisd meg a a szívedet, áraszd a szeretet energiáját. Ez lehet életed legfontosabb feladata.

A saját igényeid is nagyon fontosak a boldogsághoz (iStock)

A férfi arc szerint a személyiséged…

Amennyiben a férfi arcot pillantottad meg elsőként a képen, olyan személyiségtípus lehetsz, aki örömre, vidámságra, az élet élvezetére, kalandokra vágyik. Könnyen lehet, az érzelmekkel hadi lábon állsz, így nem véletlen, hogy óvod a lelkedet a fájdalmaktól, a sérülésektől. A lefelé tekintő arc mindenképpen az érzelmi zárkózottságot szimbolizálja. Biztonságos, stabil kapcsolatokra vágysz, ugyanakkor talán nagyon sok tanulni valód van, hogy igazán elfogadd és megszeresd magadat. Próbáld meg elhinni, vagy ha kell bizonyítani magadnak, mennyire nagyszerű és csodálatos ember vagy. A benned lévő fájdalmakat próbáld engedni, hiszen ezzel nyerheted vissza a magabiztosságodat. Amikor szereted önmagadat, az univerzumtól pontosan ezt a szeretetet kapod vissza egy másik ember képében. Ez a legfontosabb az életedben.

Önmagad elfogadása, a szeretet a legfontosabb (iStock)

A női arc szerint a személyiséged

Ha a vágyakozással teli női arcot pillantottad meg elsőként a képen, a lelked mélyén bizonyosan nagyon romantikus típus lehetsz. Talán sosem osztod meg másokkal ezeket az érzéseket, sőt lehet, egyenesen tagadod, hogy romantikus lennél, mégis ez a vágy ott rejtőzik a lelkedben. Olyan személyiségtípus lehetsz, aki nagyon szeretne a lehető legközelebb kerülni érzelmileg a párjához még akkor is, ha sokszor nem tudod megmutatni, szavakkal kifejezni az érzéseidet. Mélyen él benned a vágy a boldogságra, az elköteleződésre. Hidd el, meg tudod nyitni a lelkedet, a szívedet a valódi az érzelmek előtt. Az élet csodás utazás. A valódi boldogság, az öröm mindenkinek jár. A te döntésed, megéled-e teljes valójában. Nem kellene tovább fecsérelni az értékes idődet. Most élsz, most lehetsz igazán boldog. Miért ne engedhetnéd meg magadnak? Megérdemled.

Engedd meg magadnak az igazi érzéseket (iStock)

(via the minds journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top