nlc.hu
Horoszkóp

Váratlan híreket hozhat a tea-angyal

Egy jó reggeli teából a jövőt is megjósolhatod!

Szeretsz teázni? Ha nem filteres teát iszol, akkor ne dobd ki a teafüvet! Egy kis gyakorlással remek jósmesterré válhatsz a kedvenc italod segítségével.

Ha te is szereted a teát, itt az ideje átállni a teafűre! A filteres kiszereléssel szemben a kimért teafüvek többsége többször is leforrázható, de ami most számunka a legfontosabb, jövendőmondásra is használható. Figyelj csak!

teázó nő

Fotó: Unsplash

Így készítsd elő a jóslatot

Készítsd el kedvenc teádat – lehet fehér, fekete, zöld, vagy gyógynövényfőzet, a lényeg, hogy ne filtert használj, hanem a leveleket forrázd le. Használj nagyobb méretű bögrét, és a leveleket hagyd benne leülepedni.
Fogyaszd el az italt, és az alján lévő leveleket keverd meg háromszor: közben fogalmazd meg magadban, hogy miért is kéred a teafűjóslat segítségét.
Egy lapos, fehér tányért helyezz a bögre tetejére, és egy határozott mozdulattal fordítsd a kettőt lefelé, hogy a bögre tartalma a tányérra boruljon.
Most következhet maga a jóslás!

Mit mesél a teafű?

A teafűjóslás csak közeli eseményeket jósol meg, soha ne akarj tőle évekre szóló tervet kapni az életedet illetően. Mindenképp fogalmazd meg pontosan a kérdéseidet, és annak megfelelően, az ösztöneidre hallgatva kezdd el kiolvasni a válaszokat.

Ezeket a jeleket keresd!

A teafűben található alakzatok adják majd az útmutatót a válaszaidhoz. Számos teajóslás létezik, most az alapvető formák jelentését találod itt, de magad is kikövetkeztetheted, egyes jelek mit jelentenek számodra, vagy épp azoknak, akiknek jósolsz.
Bízz a belső hangban!

  • Szív – szerelem, házasság, de jelenthet szívügyekbeli bonyodalmat is (ha törött, vagy csorba)
  • Kör – szerencsés anyagiak, pénzbevétel, a tervek tökéletesen alakulnak
  • Csillag – kedvezően alakulnak az események
  • Angyal – váratlan hírek érkeznek, kellemes lesz
  • Bogár – kellemetlen események, akadályok
  • Háromszög, három pötty szabályosan – harmadik fél a szerelemben
  • Kígyó – áskálódás, romló emberi kapcsolat
  • Szem – új lehetőségek a láthatáron

(via gostica)

Ez is érdekelhet gondolkodó nő Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top