nlc.hu
Horoszkóp

Válassz egy kristályt, és ismerd meg a jövőt!

A kiválasztott kristály megmutatja, teljesülnek-e a vágyaid

Biztosan neked is van olyan kérdés az életedben, ami egy ideje foglalkoztat, vagy éppen most fontos számodra. Az ásványok rezgései üzennek neked, tudd meg a választ!

Az ásványok rezgéseit akkor érzed meg igazán, ha a tenyeredbe veszed őket. Így tudsz választani, amikor valamilyen célból vásárolsz, akár ugyanabból a fajtából is kiválasztani a megfelelő követ.
Most ezen a képen csak a színekre tudsz ráhangolódni. De az, hogy melyiket választod, fontos spirituális üzenetet tartogat neked. Ne nézd túl sokáig a képet, de adj magadnak egy kis időt, és amikor határozottan ki tudod választani, hogy melyik tartozik most hozzád, nézd meg, mit üzen.

ásványi kristályok

Válassz egy színt, ami most a legközelebb áll hozzád! / Fotó: Unsplash

Zöld – aventurin

Megtettél mindent, hogy valóra váljanak a vágyaid: megérdemled, hogy beteljesüljenek! Most kimerültnek érzed magad, de de ne félj, hamarosan megtörténik, amire vársz. Hidd el, ez újra feltölt energiával, de addig is lazíts, és keress valami pihentető tevékenységet.

Narancs – karneol

Félsz megvalósítani az álmaidat. Így nem véletlen, hogy nem is teljesülnek be. Nézd meg: siker helyett problémákat gyártasz. Most koncentrálj arra, hogy a sikertelenség érzését elengedd, tedd félre a vágyaidat! Amint képes vagy elhinni, hogy sikeres leszel, tűzz ki közeli célokat, és kezdj neki a munkának. 

Fehér – holdkő

Mindig másoktól várod a megoldást, és a vágyaidért sem tettél túl sokat. Csodálatos dolgokat képzelsz el, tudod, hogy mi kéne a megvalósításhoz, itt mégis megállsz. Lépj át azon, ami gátol, és megváltozik a világ hozzáállása is: és valóra válnak a vágyaid.

Lila – ametiszt

Jó úton haladsz a megvalósítás felé, de még dolgoznod kell rajta, hogy megtapasztalhasd a változást. Amint készen állsz, a megfelelő lehetőségek, a megfelelő emberek kerülnek utadba. Ha több lehetőség érkezik, hallgass a megérzéseidre a döntéseknél.

Sárga – citrin

Nem mostanában teljesülnek az álmaid. Egyre távolabb kerülsz tőlük, tisztázd magadban, ez vajon miért alakul így? Legyél türelmes, elfogadó magaddal szemben, anyagilag nem lesznek problémáid. Csak azt kell kitalálni, merre indulj tovább.

Rózsaszín – rózsakvarc

Homályosak és bonyolultak a vágyaid. Mindenbe belekapsz, felgyorsult az életed, nem is tudod élvezni igazán, amid van. Ahhoz, hogy a helyedre kerülj, először is fogalmazd meg pontosan, mit szeretnél. Lassíts le, fújd ki magad, és csak utána láss munkához.

Fekete – hematit

Bármit is szeretnél, hamarosan bekövetkezik! De ne siess, ne legyél türelmetlen – sem magaddal, sem a szeretteiddel. Fordulj egy kicsit magadba, foglalkozz a lelkeddel, a testeddel, és élvezd a szeretteid társaságát. Új inspiráció érkezik így, és a siker is beköszönt.

Kék – lápisz lazuli

Teljesülnek a kívánságaid, de egészen máshogy, mint amit elképzeltél. Egyes emberekről kiderül, hogy mindig melletted álltak, de nem tudtál róluk, akiket pedig barátoknak hittél, közülük néhány hamisnak bizonyul. Kérj bátran tanácsot azoktól, akiben bízol, gyorsabban célhoz érsz!

(via Forever Conscious)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top