nlc.hu
Horoszkóp

A bátorság és az önbizalom ásványai

Használd ezeket a kristályokat, hogy bátrabb és erősebb legyél!

A bátorság és az önbizalom benned rejlik, de néha mindenkinek szüksége van egy kis emlékeztetőre: hogy tudd, mire vagy képes.

A magabiztosság sok mindent befolyásol. Segít szembenézni félelmeiddel, olyan döntéseket hozni, amelyek összhangban vannak a szíved vágyaival. Céltudatos lehetsz, és végre túlléphetsz azokon az önsorsrontó mintákon, amikkel eddig szabotáltad a saját sikereidet, boldogságodat.
Tedd a párnád alá egy kis zsákban ezeket a kristályokat, vagy hordd ékszerként. Amikor megérinted őket, ne felejtsd el emlékeztetni magad: a sorsod a kezedben van!

szupernő

Fotó: Unsplash

Töltődj fel pozitív energiájú napkővel

A pozitivitás, az energia, a fény köve. Harmonizálja a csakráidat, különösen erősít a napfonat csakrát. Önbizalmat ad, felszabadítja azokat az érzéseket, amik visszafognak, hogy független és szabad lehess.
Így is használhatod: meditálj vele, tedd a tenyeredbe, az alsó csakrákhoz közel, és képzeld el, ahogy egy sugárzóan fényes narancssárga örvény átvilágítja és bearanyozza az egész lényedet.

Vezesd az életedet sikerre tigrisszemmel

A vezetők köve, a bátorság, a felelősség energiája van benne. Erőteljes védelmező hatása miatt már az ősidőkben is talizmánként használták. Élesíti a fókuszt, erősíti a fegyelmet, segít, hogy a legnagyobb zűrzavarból is megtaláld a kiutat.
Így is használhatod: marokkő formájában vidd magaddal azokra az eseményekre, amikor igazán határozottnak, összeszedettnek kell lenned.

Bátorságpróba akvamarinnal

Miként az ókori harcosok, használd te is a legkeményebb küzdelmek során az akvamarint. A bátorság, az igazságért való küzdelem, a jól szervezettség kristálya. Nyugtató hatásával a legnehezebb helyzetben is hideg fejjel tudsz gondolkodni, a torokcsakrához kapcsolódva lehetővé teszi a tiszta, hatásos kommunikációt
Így is használhatod: a torokcsakra közelében hordd, vagy relaxáció közben helyezd a nyakad gödrébe, vagy a nyakadra, ahol kényelmesen ott marad.

(via Healing Crystals)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top