nlc.hu
Horoszkóp

4 tipp, hogy kizárólag a pozitív energiákra koncentrálj

Ne hagyd, hogy befolyásoljanak a negatív energiák!

Energiamezők – negatívak és pozitívak – mindig lesznek körülötted. Akkor is, ha barátokkal vagy egy gyönyörű tóparton, és akkor is, ha szörnyű helyen, szörnyű társaságban találod magad.

Miért van az, hogy negatív helyzetben is tudod magad jól érezni, máskor pedig a leggyönyörűbb napon is mindenben a rosszat látod? A válasz benned rejlik. Ha megfelelően nézed a dolgokat, mindenben találsz jót és rosszat is. A te dolgod csak annyi: a megfelelőre koncentrálj! A jó dolgok kerüljenek mindig előtérbe, a rosszakat pedig figyeld meg, és légy velük szemben semleges.

férfi esernyővel

Védd magad a negatív energiáktól! / Fotó: Unsplask

Fogadd el a szomorúságot

Ne akard megváltoztatni azt, aki nem akar változni. Mindig lesznek olyanok körülötted, akik nem akarnak téged vagy másokat elfogadni, kedvelni. És mindig lesz olyan helyzet, amit az ilyen emberek miatt te sem tudsz. Ilyenkor ne ragadj bele! Próbáld meg kívülről szemlélni, semleges érzésekkel, és továbblépni, egy más megoldás felé. Nem tudsz mások helyett érezni, gondolkodni, cselekedni – ismerd ezt fel, és ne ölj bele energiát.

Utasítsd el, ami felesleges

Tanulj meg nemet mondani. Minden olyan kérésre, utasításra, amit nem akarsz, nem tudsz csinálni. Válaszd szét, mi az, amit valódi szívességből teszel, ami hasznos, ami szükséges. A többit egyszerűen ne vedd magadra. Ugyanígy ne terheld felesleges tárgyakkal, tennivalókkal az életed.

Szívd magadba a természetet

A szabad levegő, a növények, a fák, a tágas tér mindig pozitívan hat. Még téli ködben, csupasz fákat látva is feltölt a természet közelsége. Menj kirándulni, menj egy parkba, helyezz madáretetőt olyan helyre, ahol láthatod a vendégeket. A természetből nyert energia adja a legtöbb erőt.

Vállald a felelősséget

Ismerd el magadnak, hogy a tetteidért, az érzéseidért te vagy a felelős. Amiért nem te vagy, azért vállalja más, de a magad által okozott cselekmények rád hárulnak. Ne csüggesszen, ha valami negatív, figyeld meg, tanulj belőle és engedd el. Hidd el, egyre és egyre jobb és jobban leszel.

(via foreverconscious)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top