Horoszkóp

5 legjobb szerencsehozó kristály

Az ásványokat árusító boltokban a leggyakoribb kérdés ez: vajon melyik kristály hoz szerencsét? Íme az 5 alapvető szerencsehozó kő listája, amit hordhatsz a zsebedben, vagy finom ékszer formájában.

Mindannyiunk életében van olyan pont, amikor szükségünk van egy kis extra szerencsére, támogatásra. Amikor egy kapcsolat nem halad a várt irányba, vagy veszteség ér, vagy amikor a karrier és az anyagiak terén jön jól a támogatás, bárhonnan is érkezzen. Ősidők óta használja az emberiség a különféle kristályokat, ásványokat. Gyógyító, tisztító, védelmező és szerencsehozó hatásuk miatt pedig ma is közkedveltek.

Manapság finom ékszerekben is hordhatjuk, míg a régi időkben vaskos amulettek formájában adtak bizodalmat vagy önbizalmat viselőjének. Hordhatod ékszerként, csiszolt vagy nyers állapotban. Teheted a zsebedbe is a kiválasztott követ. Vagy otthonod megfelelő szegletébe, ahol a legtöbbet tartózkodsz. Mindenképp legyen a tested közelébe, hogy rezgéseitek kapcsolódjanak. Miután megvásároltad, mindenképp tisztítsd meg, és készítsd fel a használatra.

Ez az öt fontos szerencsekő az élet különböző területén nyújt segítséget. A választás a tiéd, attól függően, éppen mire van szükséged.

citrin

Citrin / Fotó: Pixabay

Citrin: az anyagi jólétedért

A “kereskedő kövének” is nevezik ezt az ásványt, ami az anyagiak terén segít szerencsés helyzetbe kerülnöd. Mindenféle üzleti ügy, pénzügyi befektetés során támogatni fog. Többnyire sárgás, a nap színének megannyi árnyalatával. Ezzel a fénylő energiával teszi sikeressé a pénzzel kapcsolatos manővereidet. A kő hatására tisztábban fogsz gondolkodni, tele leszel új ötletekkel, és ezek segítenek majd hozzá, hogy meglásd a lehetőséget a minél jobb és gyorsabb pénzkeresetre is. A citrin hatására nagylelkűbbé is válsz majd. Ahogy egyre többet kapsz, úgy érzed szükségét, hogy adj is azoknak, akik rászorulnak.

ametiszt

Ametiszt / Fotó: Pixabay

Ametiszt: a kapcsolatok harmonikus működéséért

Az ametiszt jóval ismertebb mint a citrin, ennek egyik oka, hogy nem olyan ritka, így elérhető többek számára. Ha olyan időszakodban vagy, amikor minden balul üt ki, az ametiszt segít megtörni az átkot. Szintén segít az anyagiak helyrebillenésében is, egyúttal a tanulásban is. Sajátossága pedig a kapcsolatokra való hatása – mind a baráti, rokoni, mind a szerelmi kapcsolatok harmóniáját is támogatja.

kvarc

Kvarckristály / Fotó: Pixabay

Kvarc kristály: a sokoldalú kristály, ami szerencsét is hoz

Míg nagyon sok kő tartozik a kvarcok közé, addig a tiszta kvarc a kristályok királya. Az egyik legerősebb, legsokoldalúbb ásvány. Ezt a követ programozhatod is, annak megfelelően, hogy mire van szükséged az életednek bizonyos szakaszában. Így tudod használni abban is, hogy szerencsét hozzon neked. De jól jön akkor is, ha csakráid működését szeretnéd vele egyensúlyba hozni.

aventurin

Zöld aventurin / Fotó: Pixabay

Zöld aventurin: a bőség kristálya

A zöld aventurin az életed minden területén bőséget hoz neked, ezért is nevezik a “jólét kövének”. Neve a latin “esély” szóból jön, így ezzel a kristállyal nyugodtan kockáztathatsz, a legnehezebb helyzetekben is megállod majd a helyed. Leginkább erre használd, ha kisebb vagy nagyobb döntési helyzetben vagy, és rizikót kell vállalnod.

pirit

Pirit / Fotó: Pixabay

Pirit: a bátor döntésekért

A “bolondok köve”, mivel a régi időkben ezzel tévesztették meg az egyszeri embert, azt mondván rá, hogy arany. Ez a kő is segíti az anyagi jólétet, és az üzleti sikereket. Aranyló színe a siker záloga, a napfényhez hasonló csillogása meghozza az erőt a nehézségek leküzdéséhez. Támogatásával bátrabban hozol döntéseket, és arra a vágányra tereli az életedet, ami a lehető legjobb lesz számodra.

(via loveprayjewelry)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top