nlc.hu
Horoszkóp

Szerelmi jóslat az angyalok segítségével

Angyali tanácsok, hogy megtaláld a szerelmet

Az védőangyalod mindig segít, ha bizonytalan vagy a jövőddel kapcsolatban. Most a szerelemben ad tanácsot, de az ösztöneid is kellenek hozzá.

A válasz mindig önmagadban van! Nem véletlen, hogy az angyalokhoz való kapcsolódás alapja az elcsendesedés, a befelé figyelés. Az intuíciók erősítése, a belső hangod felerősítése az élet minden területén hasznos lesz. Így tudsz majd kapcsolódni az angyalokhoz, így találod meg az elrejtett jeleket. 

Válassz képet!

Most a szerelmi életedhez találhatsz útmutatást. Nézd meg a három képet, és válassz egyet, ami a legközelebb áll ebben a pillanatban a szívedhez. Hagyd, hogy az ösztöneid vezessenek, tanuld meg használni a megérzéseidet!

felhő hegyvidék ló

Válassz egy képet! Hagyd, hogy az ösztöneid vezessenek / Fotó: Unsplash

A felhőt választottad

Kulcsszavad a vágyakozás.
Van valaki, akit észrevettél, aki többet jelent egyszerű ismerősnél. De nem tudod, mit érzel pontosan, és nem vagy biztos abban sem, hogy igazán szeretnél-e belevágni egy kapcsolatba. Vágysz a szerelemre, vágysz a biztonságra, de az elköteleződéstől tartasz egy kicsit.
Adj magadnak időt, és adj neki is időt. Ismerjétek meg egymást, és nézz szembe a saját vágyaiddal. Esély van rá, hogy komoly kapcsolat alakuljon ki most az életedben, de meg kell találnod azt a személyt, aki ezért van jelen. Valaki más a háttérben rólad ábrándozik, találd meg, hogy melyikük lesz számodra a fontos.

A hegyvidéket választottad

Kulcsszavad az akadály.
Aggodalmaskodsz a döntéseid helyessége miatt, és gyakran kételkedsz önmagadban is. El kell hessegetned minden gondolatot, ami megakadályoz a boldogságban! Bízz magadban, fogadd el az értékeidet, legyél büszke rájuk. Megérdemled a boldogságot! Amint legyőzöd a gátlásaidat, az angyalok feléd terelik azt a személyt, akinek helye van az életedben.
Ha párkapcsolatban élsz, akkor most elháríthatod azokat az akadályokat, amik a tökéletes harmónia és a közös fejlődés útjába álltak.

A fehér lovat választottad

Kulcsszavad a harmónia.
A boldogság időszaka érkezik az életedbe! Olyan lelki béke és egyensúly van benned, ami sugárzóvá tesz, és felerősíti a kötődést és szenvedélyt az alakuló, vagy meglévő párkapcsolatodban. Merészebb leszel, mint valaha, nem félsz kimondani a félelmeidet, az érzéseidet, és végre belevágsz a vágyott terveidbe, amitől erősebb és még vonzóbb leszel.
Ha egyedülálló vagy, akkor mindez az életöröm és kiegyensúlyozottság mágnesként vonzza köréd az embereket – támogatókat, a támogatásra vágyó szeretteidet, és valakit, aki a társad lesz a jövőben.

(via angelmessenger)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top