Horoszkóp

Számokba rejtett üzenet a védőangyalodtól

Néha érzed, hogy veled van. Néha pedig nem úsztad volna meg a kockázatos helyzetet a józan ész szabályai szerint. És időnként üzenetet is kapsz tőle: így dolgoznak a védőangyalok.

Hiszel benne vagy sem, biztosan hallottál olyan történeteket, amikor egy veszélyes helyzetből nem menekülhetett volna meg ép bőrrel a túlélője. Nem, ha az általunk ismert világ fizikai törvényeiben keresünk magyarázatot. A védőangyalunk velünk van, és sokan nem csupán érzik a jelenlétét, de kommunikálnak is vele. Az angyalok pedig folyton üzennek nekünk, a kérdés csak az, tudunk-e olvasni a jelekben.

Az üzenetek érkezhetnek képek, alakok formájában, amikor valamin gondolkodsz, és a felbukkanó látvány adja meg a segítséget a megoldáshoz. Szóbeli üzeneteket is kaphatsz, amikor egy dal sora vagy a rádióban elhangzó mondat adja meg a szükséges befejezést. Sokszor pedig arra eszmélünk, hogy folyton ugyanazok a számokat látjuk magunk körül. Az egyes számjegyekben rejlik az üzenet, figyelj, és olvass bennük.

angyal

Fotó: Pixabay

0 – Nulla

A felsőbb erők vezetik az utadat. Bízz magadban, segítséget kapsz, hogy mindig a helyes úton járj. Figyelnek, és bátorítanak. Hidd el, mindenkinek megvan a saját védőangyala.

1 – Egy

Maradj pozitív, ne engedd, hogy eluralkodjanak rajtad a nyomasztó gondolatok. Összpontosíts a vágyaidra, és győzd le a félelmeidet. A gondolataid képesek valóságot teremteni.

2 – Kettő

Maradj derűlátó. Akármilyen nehéz idők járnak, vagy akármilyen nehézségek állnak eléd, figyelj az elképzeléseidre és tarts a célod felé.

3 – Három

Veled van a védőangyalod! Szeretete és bölcsessége támogat minden helyzetben. Segít helyesen dönteni, és megmutatja a kiutat a legnehezebb pillanatokban.

4 – Négy

Bármit sodor eléd a sors, és bármilyen nehéz most az életed, ez a munka a boldogsághoz vezet. Találd meg benne az élvezetet, és maradj ezen a nyomon, a hatása nem marad el.

5 – Öt

Változás érkezik. Lehet, hogy nagy és meglepő változás áll be, ez mind a te érdekedet szolgálja. Kérd a védőangyalod segítségét, hogy legyen erőd és derűs maradj, amíg minden a helyére kerül.

6 – Hat

Nézz szembe a félelmeiddel, szembesülj vele, hogy te irányítod az életedet. Engedd el őket, és összpontosíts hitedre és önbizalmadra. Itt az ideje annak is, hogy megteremtsd az egyensúlyt a spirituális és anyagi világ között.

7 – Hét

A nyugalom és egyedüllét másik szemszögből tekintve maga a békesség. Már minden bölcsességnek a birtokában vagy, amire szükséged lehet. Engedd előtörni, és hasznodra válni az értékeidet.

8 – Nyolc

Az öröm megnyilvánulása az erős nyolcas számjegy által. Megerősítés, hogy magad irányítod az életed, és jó úton jársz a felsőbbrendű céljaid elérése felé.

9 – Kilenc

Eljött az idő, hogy minden erőfeszítés nélkül elengedj az életedből mindent, ami már nem szolgálja a fejlődésedet. Minden tudásod megvan hozzá, hogy elindulj a spirituális utadon. Az önismereti munkád következő szintjére léptél. Most olyan életfeladatokon kell dolgoznod, ami az igazi békét és boldogságot meghozza számodra.

Ez is érdekelhet angyal Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top