Horoszkóp

Ezeket a teákat szeretik a legjobban a csillagjegyek

A horoszkóp szerint ezeket a teákat fogyasztják a legszívesebben a csillagjegyek. Neked melyik a kedvenced? Melyik tea melengeti fel igazán a lelkedet? Ha megnézed ezeket a csodás fotókat, biztosan kedvet kapsz egy kis teázásra...

Kos

Kos jegyűként nálad valójában teljesen mindegy a tea fajtája, lényeg, hogy gyorsan, a lehető legkevesebb energiával elkészüljön, és máris szürcsölgethesd. A filteres teákat valószínűleg neked találták ki.

tea horoszkóp kos csillagjegy

A filteres teákat a Kosnak találták ki (iStockphoto)

Bika

Bika jegyűként igazán szereted a kényeztetést, a luxusminőséget. Teázáskor sem adod alább, ezért ha igazán különleges élményre vágysz, próbáld ki a mesebeli hangzású Assam teát, amely az észak-indiai Brahmaputra folyó két oldalán termő erős és igazán ízletes tea. Tejjel és mézzel a legjobb.

tea horoszkóp bika csillagjegy

A Bika a különleges teák híve (iStockphoto)

Ikrek

Ikrek jegyűként szereted a változatosságot. Többféle tea közül választasz, ha teheted, az aktuális hangulatodnak megfelelő teát fogyasztod. Amikor otthon hátradőlve kortyolgathatod a forró italt, szívesen töltesz hozzá egy kevés illatos likőrt is.

tea horoszkóp ikrek csillagjegy

Az Ikrek kevés likőrrel dobja fel a teáját (iStockphoto)

Rák

Rák jegyűként megadod a teázás módját. A hagyományokhoz híven pontban délután 5 órakor megengeded magadnak a lazítást, és hátradőlve élvezed a csodás orosz recept alapján készült, lágy, füstös ízű fekete teát. Még az is lehet, valódi szamovárban főzöd.

tea horoszkóp rák csillagjegy

A Rák megadja a teázás módját (iStockphoto)

Oroszlán

Oroszlán jegyűként szívesen halmozod az élvezeteket. Imádod a gyümölcsteákat, amiket valójában úgy fogyasztasz, mint a puncsot: zamatos gyümölcsökkel és némi minőségi vörösborral felturbózva. Tény és való, mennyei!

tea horoszkóp oroszlán csillagjegy

Az Oroszlán halmozza az élvezeteket (iStockphoto)

Szűz

Szűz jegyűként az egészséges életmód híve vagy, nem véletlenül választod az igazán egészséges teákat, mint például a Dél-Amerikából származó vöröses színű lapacho teát, amelynek az inkák évszázadok óta fontos egészségjavító hatást tulajdonítanak.

tea horoszkóp szűz csillagjegy

A Szűz az egészséges életmód híve (iStockphoto)

Mérleg

Ha teázás, akkor Mérleg jegyűként nálad ez mindig közös program a szeretteiddel. A frissítő és illatos dél-ázsiai sárga tea nálad egészen biztosan óriási sikert arat, hiszen nemcsak az íze csodás, de az egészségedet is támogatja.

tea horoszkóp mérleg csillagjegy

A Mérleg a friss ízek kedvelője (iStockphoto)

Skorpió

Skorpió jegyűként te lehetnél a teázás igazi ínyence. Nemcsak imádod a teákat, de bámulatosan jó érzékkel választasz. Kipróbáltad már az indián sámánok kedvencét, a mate teát például egy kis mézzel? Imádni fogod.

tea horoszkóp skorpió csillagjegy

A Skorpió a teák szakértője (iStockphoto)

Nyilas

Nyilas jegyűként hozzád leginkább a fekete teák illenek. Mit szólnál egy Earl Greyhez, kevés fehér rummal és kókuszkrémmel megbolondítva, akár egy egzotikus koktélt? Máris az utazásokra emlékeztet, igaz?

tea horoszkóp nyilas csillagjegy

A Nyilast az utazásokra emlékezteti a kedvenc teája (iStockphoto)

Bak

Bak jegyűként számodra a nyugalom pillanata a teázás. Sokat dolgozol, ezért neked különösen fontos, hogy legalább egyszer a nap során lazíts néhány percet. Ehhez a lazításhoz pedig ideális választás a jázminnal ízesített fehér tea.

tea horoszkóp bak csillagjegy

A Baknak valódi kikapcsolódást nyújt a teázás

Vízöntő

Vízöntő jegyűként nyitott vagy minden újra és szokatlanra. A zöld teák kifejezetten jót tesznek testednek, lelkednek egyaránt. A japán bancha tea, amely pirított rizsszemeket tartalmaz, szó szerint is megmelenget téged.

tea horoszkóp vízöntő csillagjegy

A Vízöntő a különlegességekért rajong (iStockphoto)

Halak

Halak jegyűként imádod a teákat, és valójában mindegy, hogy az gyümölcs-, fekete vagy zöld tea, esetleg gyógynövényből főzött, a lényeg, hogy mindennap jusson időd rá. Imádod a teaházakat, és szinte biztosan otthon is nagyobb teagyűjteményt tárolsz.

tea horoszkóp halak csillagjegy

A Halak mindenféle teát imád

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top