Horoszkóp

Vajon öreg lélek lakozik benned? Teszteld!

Sokan hisznek a reinkarnáció lehetőségében. Abban, hogy a lélek örök életű, és mindig új és újabb testbe születve fejlődik, változik, tapasztal, és járja végig a sorsát. Vajon, mennyi előző élettel a hátad mögött születtél? Milyen lélek lakozik benned? Ebből a szuper tesztből valamire biztosan fény derülhet...

Hogy mennyire idős vagy öreg a lelked, teljesen független az  életkorodtól. Már kisbabaként is nagyon tapasztalt és bölcs lélek lakozhat benned, ugyanakkor nyugdíjasként is lehetsz nagyon fiatalos és lendületes, mert a lelked is ugyanilyen fiatal.

A válaszaid, a viselkedésed, a gondolkodásmódod nagyon sokat elárul lelked valódi életkoráról. Másként viselkednek, akik nagyon sok előző élet tapasztalatával a hátuk mögött születtek a mostani világba, és nagyon mások azok az emberek, akik lélekben még „éretlenek”. Nos, vajon te melyik csoporthoz tartozol? A frissességet, az erőt, a lendületet képviseled, vagy inkább a nyugalom, a béke, a bölcsesség megtestesítője lehetnél? Válaszolj őszintén a személyiségteszt kérdéseire, és kiderülhet, mennyire öreg a lelked. Felkészültél a játékra?

Vajon mennyire öreg a lelked? (iStock)

Vajon mennyire öreg a lelked? (iStock)

Fotók: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top