Horoszkóp

A legjobb módszer, hogy feloldhasd az előző életek karmáját

A keleti vallások és filozófiák szerint a lélek okkal születik újabb és újabb testbe. Azért érkezel a Földre, hogy fejlődj, tanulj, és kijavíthasd az előző életek karmáját. Ehhez adunk most nagyon hasznos ötletet, tippet, módszert. Ugye, kipróbálod?

Valójában azzal a szándékkal születsz újra és újra, hogy feloldhasd az előző életekből hozott karmát. Valójában minden fájdalmas és nehéz életesemény új lehetőség, hogy teljesítsd a lélek vállalását. Karmád miatt találkozol olyan emberekkel, akikkel talán nagyon nehezen jössz ki a mostani életedben, vagy akikkel fájdalmas párkapcsolatot élsz meg. Bármilyen problémásak is ezek a kapcsolatok, mégis gyógyítanak, hiszen a felismerésen keresztül fejlődsz, tapasztalsz, és javítod ki az előző életekben elkövetett hibákat.

A karma törvénye szerint ugyanis mindenkinek meg kell tapasztalnia, át kell élnie azokat a fájdalmas pillanatokat, amiket a korábbi életekben másoknak okozott. Amikor felismered, hogy miben hibáztál, felismered az okokat, és megbocsátasz magadnak, másoknak, egyidejűleg a karmát is oldod, vagyis kiegyenlíted a számlát.

Ezzel a módszerrel végleg fel tudod oldani az előző életek karmáját (fotó: Getty)

Az univerzum bölcsen segít a karmád oldásában

Ahhoz, hogy a karmát kijavítsd, be kell vonzanod a problémás párkapcsolatokat, azokat a partnereket, akiknek tartozol, vagy persze, akik neked tartoznak az előző életekből. Könnyen lehet, csalódással, szakítással érnek véget ezek a szerelmek. Bárhogyan is éled meg, egy idő után meg kellene tudnod bocsátani, és lélekben a feltétel nélküli szeretetig kellene eljutnod. Borzasztóan hosszú út vezethet idáig, de ha sikerül, felszabadítod magadat a karma alól, s innentől valódi boldogság vár rád.

Talán egyszerűbb a megbocsátás, ha arra gondolsz, a korábbi életekben te álltál a másik oldalon, s te okoztál fájdalmat a párodnak. Most valójában új lehetőséget kaptál, hogy leródd, amit akkor nem tettél meg. Azért születtél, azért vállaltad a mostani inkarnációdat, hogy megtanulhasd, megtapasztalhasd a leckét, kijavítsd az elkövetett hibákat, s ezúttal egy másik ember szemüvegén át láthasd önmagad. Bármennyire is nehéznek tűnhet, mégis törekedned kellene az elengedésre, a megbocsátásra. Bízz az univerzum bölcsességében, amely szerint azt kapod vissza, amit te is adsz. Amikor szeretettel tekintesz másokra, te megkapod az igaz szeretetet.

A fájdalom mindig a karmikus lecke

A karma és az univerzum törvénye szerint a megbocsátás mellett a feltétel nélküli szeretet elérése az életed céljai között szerepel. Bármit is tett veled a párod, meg kell próbálnod elsajátítani ezt a fájdalomleckét. Tény és való, egyáltalán nem könnyű megvalósítani. Mégis mindenképpen érdemes törekedned rá, hiszen így oldod fel véglegesen kettőtök karmáját. Ezzel a hozzáállással nem mented föl tettei alól a neked fájdalmat okozó partnert. Ő is megkapja majd a „leckét”, csak valamilyen más formában, de rád többé már nem lesz hatással.

A feltétel nélküli szeretet és elfogadás a te lelkedben zajlik, ezért téged erősít és gyógyít. Vélhetően hosszú évekbe telhet, de ha valóban meg tudsz bocsátani, és el tudod engedni a fájdalmat, máris óriásit léptél előre a fejlődésed és karmád oldása érdekében. Mostantól okkal bízhatsz a szeretetteli és boldog párkapcsolatban lehetőségében. Rád is vár az igaz szerelem…

(via Life Coach Code)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top