Horoszkóp

7 tipp, hogy bevonzd a hozzád illő társat

Olyan társra vágysz, aki igazán nagyra értékel? Aki valóban hozzád illik? Aki szeret? És aki megbízható? Akkor rajta, vesd be ezt a trükköt, és vonzd be az életedbe a tökéletes partnert.

Mindenki minőségi párkapcsolatot szeretne. Figyelmet, szeretetet, bizalomat. Olyan társra vágysz, aki hasonlóan érez, aki csak téged akar, aki imád. Aztán mégis előfordul, hogy olyan társnak adod a szíved, aki nem érdemes rá. Mit tehetsz, hogy a valóban hozzádillő partnert vonzd be az életedbe? Vesd be tippjeinket, és valósíts meg vágyaidat.

1. Légy önmagad, és bevonzod a tökéletes társat

Ha valóban szeretni akarsz, előbb önmagadat kell megismerned, elfogadnod és megszeretned. Az élet, a párkapcsolatok ugyanis csöppet sem egyszerűek, ha nem tudod, ki vagy. Próbáld ki az önismeretet, fejleszd magad, aztán pedig légy önmagad, mert csak így vonzhatod be a számodra ideális társat.

2. Légy őszinte, hogy bevonzd az igazi társat

A vonzás törvénye szerint mondd ki az igazat, akkor is, ha fájdalmasnak tűnik. Meglátod, mások értékelni fogják az őszinteségedet, és tisztelnek érte, hogy meg mered mondani az igazságot. Minél többször alkalmazod az őszinteséget, annál többször kapod vissza ugyanezt.

3. Használd a humorod az igazi bevonzásához

Nem is gondolnád, mennyire sokat jelent, ha használod a humorodat. Amikor szívből tudsz nevetni, a vicces oldaladat félelem nélkül mutatod meg. Nevess minél többet, így demonstrálva, hogy készen állsz életed párjával együtt kacagni.

4. Légy önzetlen, és bevonzod az igazit

Az emberek többsége feltételeket szab a szeretetéért, feltételeket szab, hogy megtesz-e bizonyos dolgokat, és még lehetne sorolni. Már pedig, ha valóban a hozzád igazán illő partnert szeretnéd bevonzani, akkor nem lehet elégszer gyakorolni az önzetlenséget. Ne szabj feltételeket, adj másoknak csak úgy, szeretetet, aprópénzt, bármit.

5. Légy nyitott, ha be szeretnéd vonzani az igazi társat

Meglepődsz, amikor megtapasztalod, mennyien értékelik nagyra a képességedet, hogy nyitottan állsz a lehetőségek előtt. Történjen bármi. Hozzáállásoddal ugyanis magabiztosságot, hozzáértést, tudatosságot tükrözöl. Amikor nyitottan állsz a világhoz, jóval könnyebben oldod meg a problémákat is, mint amikor bezársz. 

6. Légy segítőkész az igazi társ bevonzásához

A pozitív és teremtő hozzállás rendkívül vonzó mások számára. Mindenkinek szüksége van segítségre, ugyanakkor sok embernek komoly problémát okoz kérnie, ezért inkább nem is kérnek. Megelőzheted mindezt azzal, ha magad ajánlod fel a segítséget. Meglátod, óriási érzés segíteni.

7. Légy alázatos, és bevonzod életedbe a tökéletes partnert

Az alázat az egyik legnagyszerűbb erény, ráadásul ennek gyakorlásával tudod társadat a lehető leggyorsabban az életedbe vonzani. Aki alázatos, annak csöppet sem okoz gondot együttműködni, kompromisszumot kötni másokkal. Az alázat a kulcs a boldogság ajtajához.

Így vonzhatod életedbe a tökéletes társat
Így vonzhatod életedbe a tökéletes társat

(via Gostica)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top