Horoszkóp

9 kristálytiszta jel, hogy öreg lélek lakozik benned

A keleti bölcsességek szerint a lélek újra és újra emberi testbe születik, hogy teljesíthesse a küldetését, fejlődjön, és tapasztaljon. Ha nagyon sokszor reinkarnálódtál, a lelked nagyon öreg lehet. Milyen jelekből tudhatod, hogy igazán öreg lélek lakozik benned? Íme a részletek.

1. jel, hogy öreg lélek lakik benned: érettség

Öreg lélekként, légy akárhány éves is, jóval érettebbnek tűnsz a korosztályodnál. Téged egészen más dolgok érdekelnek, mint általában a többieket. Lehet, hogy már kisgyerekként is kilógtál a többiek közül, talán szüleid is értetlenül néztek rád, hogy a felnőtt társaságban jobban érzed magadat, mint a gyerekek között. 

2. jel, hogy öreg a lelked: egyedüllét

Téged nem igazán foglalkoztat, mit csinálnak a többiek. Öreg lélekként szívesen töltöd egyedül az időt. Nem ismerkedsz könnyen, és vélhetően csak nagyon kevés barátod van. A nagyobb és harsány társaság szinte teljesen kimerít téged.

3. jel, hogy öreg lélek él benned: bölcsesség

Talán kicsit önzőnek, magadnak valónak tűnhetsz, mégis a nagylelkűség, az igaz szeretet, a bölcsesség és a tudás iránti vágy él benned, és motivál téged. Filozofikus alkat lehetsz, akit a mélyebben rejlő összefüggések sokkal jobban érdekelnek, mint az, hogy holnap milyen is lesz az időjárás.

4. jel, hogy sokszor reinkarnálódott a lelked: spiritualitás

Biztosan van egy érzékenyebb és spirituális oldalad. Öreg lélekként a béke és a szeretet mindennél fontosabbak lehet neked. Számodra különösen fontos az énidő, hogy azt tehesd, amit a szíved diktál. A benned rejlő bölcsesség újabb bizonyítéka, hogy mások mellett önmagadra is figyelsz.

öreg lélek jelek

Ezek a jelek igazolják, hogy öreg a lelked (iStockphoto)

5. jel, hogy öreg a lelked: halál

Pontosan tudod, hogy a halál az élet természetes velejárója. A halál gondolata ezért nem különösebben foglalkoztat téged, ahogyan nem tartasz az elmúlástól sem. Valahol a lelked mélyén tudod, hogy az élet mulandó, és folyamatos változások sorozata. Ami meghal, a természethez hasonlóan később újjászületik.

6. jel, hogy öreg lélek lakozik benned: elmélkedés

Öreg lélekként szinte folyamatosan gondolkozol, elmélkedsz magadban. Tanulsz mások és persze a magad hibáiból is. Nem várod, hogy mások oldják meg a problémáidat, teszel önmagadért, és mindig vállalod a felelősséget.

7. jel, hogy a lelked sokszor reinkarnálódott már: látásmód

Öreg lélekként egészében látod a világot. Nem veszel el a jelentéktelen apróságok tengerében. Olyan mintha madártávlatból tekintenél a világra, önmagadra, logikusan, átláthatóan gondolkozol. 

8. jel, hogy nagyon öreg a lelked: anyagiasság

Téged nem igazán érdekel az anyagias világ. A pénz szükséges a megélhetésedhez, de döntéseidet sosem a pénz mennyisége szerint hozod. A gazdagság, a hírnév, vagy az, hogy minél drágább és feltűnőbb autód lehessen, téged nem igazán izgat.

9. jel, hogy öreg a lelked: egyszerűen csak „öreg” vagy

Nyugodt és kiegyensúlyozott vagy, nem véletlenül szeretnek veled lenni a többiek. Nem különösebben billensz ki az egyensúlyodból, történjen körülötted bármilyen bosszantónak tűnő esemény is. Öreg és tapasztalt lélekként inkább csak higgadtan veszed tudomásul, ami veled vagy körülötted zajlik.

(via higher perspective)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top